BursaHaberdar

EV VE İŞYERLERİ İÇİN ÖZGÜN TASARIMLARIN ADRESİ DEKORCUM MOBİLYA

BURSA

Bursa’da mobilya sektörünün öncü markalarından olan Dekorcum Mobilya uzun yılları aşkın tecrübesi ve usta isimleriyle Bursa’da okul, eczane ev ve işyerlerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Modern ve özgün tasarımlar Dekorcum Mobilya güvencesiyle tüketiciyle buluşurken, istenilen ölçü ve modellerde mobilyaya dair her şey Dekorcum’da üretiliyor.

Dekorcum Mobilya birçok mobilya devinin aksine her kişiye özgü ve her kurumun ihtiyaçları doğrultusunda farklı tasarımlarıyla Bursa’da tüketicilerin beğenisi kazandı. 

ÖZGÜN TASARIMLARLA İÇ MEKAN DİZAYNI

Ev ve iş yeri dekorasyonu başta olmak üzere, eczaneler, ofisler, okullar ve daha birçok alanda faaliyet gösterdiklerini aktaran Dekorcum Mobilya’nın sahibi Uğur Milagün, “Her kurumun enerjisini doğru yansıtacak ve ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılayacak ürünler üretiyoruz. İç mekan dizaynı başta olmak üzere kişi ve kuruma özgü tasarımlar ile hizmet vermekteyiz. Evler için mutfak dolapları, yatak odası ve çeşitli taleplere özgü ürünler üretiyoruz. Ücretsiz keşif yaparak fikir alışverişinde bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

DEV FİRMALARIN TERCİHİ: DEKORCUM

Yaptıkları işlerden de bahseden Uğur Milagün “Bursa’nın en büyük anaokullarından Bilsoy Anaokulları’nın mobilya işini tamamen Dekorcum olarak bizler yaptık. Dünya devi Aptamil’in Ege ve Marmara bölgesindeki stant tasarımı ve imalatını üstlendik. Bursa çevresindeki bölgelerin eczane tasarımı ve imalatında çalışmalarımız devam ediyor. Ev, işyeri, ofis, dükkan farketmeksizin en iyi çözümleri sunmak için mobilyaya dair her şeyi üretip tasarlıyoruz. En büyük referansımız yaptığımız işlerden kazandığımız kişi ve kurumlar Bursa’ya hizmet vermekten gurur duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

OKUL, ECZANE VE OFİSLERİN TERCİHİ DEKORCUM MOBİLYA

Ev ve iş yeri dekorasyonu başta olmak üzere, eczaneler, ofisler, okullar ve daha birçok alanda faaliyet gösterdiklerini aktaran Dekorcum Mobilya’nın sahibi Uğur Milagün, “Her kurumun enerjisini doğru yansıtacak ve ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılayacak ürünler üretiyoruz. İç mekân dizaynı başta olmak üzere kişi ve kuruma özgü tasarımlar ile hizmet vermekteyiz. Evler için mutfak dolapları, yatak odası ve çeşitli taleplere özgü ürünler üretiyoruz. Ücretsiz keşif yaparak fikir alışverişinde bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

BANYO

MUTFAK

YATAK ODASI

ECZANE

MARKET

OKUL

MAĞAZA

OFİS

DÜKKAN

0 224 25133 44 / 0 53352670 66

 www.dekorcum.net

instagram: dekorcum.mobilya

 YiğitlerMah.32 Blok No:53 OtosansitSanayiSitesi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.