BursaHaberdar

YASİN ALTUNTEPE, “UMUDUN ADI SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ”

BURSA

İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, “Büyük fedakarlıklarla, zorlu şartlarda tüm gayretleriyle çalışmalarını sürdüren, tüm sağlık kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Pandemi de ve afette kaybettiğimiz tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz.” dedi

İnegöl’de vatandaşların sağlık hizmetine erişimini kolaylaştırmak, sağlık çalışanlarının hastane içindeki fiziki imkanlarını geliştirmek amacıyla birçok öncü çalışmaya Yasin Altuntepe Başkanlığı’nda imza atan İnegöl Hastane Derneği 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN UMUDUN ADI OLDU”

Başkan Altuntepe yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi, “İnegöl’de Hastane Derneği’miz öncülüğünde hayata geçirdiğimiz birçok proje ile sağlık kahramanlarımızın fiziki ve sosyal imkânlarını geliştirmeye yönelik öncü çalışmalara imza attık. İnegöl’de dayanışma ruhu ile İHD sağlık çalışanlarının her fırsatta yanında olmayı sürdürüyor. Yılın her günü büyük fedakârlık ve dayanışma içerisinde görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımız, pandemi dönemimde ortaya koyduğu özverili çalışma ile pandeminin yaralarının sarılmasında büyük rol oynadı. Son olarak ülkemizi yasa boğan deprem afetlerinde büyük bir sorumluluk üstlenen sağlık kahramanları, depremlerde umudun adı oldu. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle tüm sağlık kahramanlarımıza teşekkürlerimizi sunarken; pandemide ve afetlerde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.