BursaHaberdar

TELA OFİS MOBİLYALARI konforunuzu güncelliyor! Hayal et gerçek olsun

ÖZEL HABER

Ofis mobilyaları, iş yeri dizaynı, mekanlara özgü tasarımlar başta olmak üzere mobilya sektöründe faaliyet gösteren Tela Mobilya, yıllardır Bursa’dan Türkiye’nin ve dünyanın bir çok noktasına toptan satışlar ve proje bazlı çalışmalar ile yaşam merkezlerimizin konforunu artırıyor. Bursa merkezli Tela Mobilya, proje bazlı özgün çalışmalarının yanı sıra toptan satışlarla da Türkiye’nin birçok noktasına satışlar gerçekleştirerek İş yerleri, ofisler, özel okullar, resmi kurum ve kuruluşlar, kafeler, hastaneler başta olmak üzere birçok alana Tele Mobilya’nın konforunu yaşatmanın gururunu yaşıyor.

Konforunuzu güncelliyoruz

ÖZEL HABER : SERCAN GÜLER

İŞLETMELERE ÖZEL KARAKTERİSTİK TASARIMLAR

Yurt içi pazarına oturulabilecek her şeyi üretip pazarlarken, yurt dışına da ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sağlayan Tela Mobilya, birçok firmanın tedarikçi listesinde ilk sırayı çekiyor. Proje ağırlıklı işlerle de ofislerin ve işletmelerin karakteristik yapısına uygun mimari çözümleri ve işletmelere özgün tasarımlarıyla farkını hayatımıza yansıtıyor.

AR-GE İLE ÖZGÜN ÜRÜNLER

Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veren şirket, yeni model üretmeyi, sürekli olarak gelişim ve değişim içinde olmayı hedeflerken; değişen tüketici alışkanlarına yönelik tasarım ürünleriyle zihinlerde iz bırakmaya devam ediyor. Ürünlerin sağlıklı ve uzun ömürlü olması amacıyla üst düzey kaliteli malzemelerde üretilen ürünler Tela Mobilya tasarımcılarının ellerinde şekillenerek tüketiciyle buluşuyor. Yeni ve modern çizgilerle üretilen ürünler kurumsal firmalar başta olmak üzere butik işletmelerinde gözdesi olmuş durumda.

TELAOFİS.COM

Telaofis.com internet sitesi üzerinde tüm ürünlerini sergileyen şirket geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekerken birden çok renk seçenekleriyle de müşterilerine büyük kolaylıklar sağlıyor. Tela Mobilya Ar-Ge çalışanları, yetenekli ustalar ile hayal gücünüzün sınırlarını zorlayan Tela Mobilya birçok parçayı birleştirerek özgün ürünler üretmeye 10 yıldır devam ediyor. Ayrıca müşterilerin talebi doğrultusunda oturma grupları koltuk takımları üreterek hayallerini gerçek kılıyor.

BİTMEDEN ONLİNE TESLİM!

Teknolojiyi hayal gücü ile harmanlayarak müşterilerin amacına ve ihtiyacına uygun ürünleri sanal ortamda yerleştirerek. Proje başlamadan, bitmiş halini müşterilerine sunan Tela Mobilya büyük kolaylık sağlıyor. Müşterilerin amacına ve ihtiyacına uygun ürünler öneren Tela Mobilya aynı zamanda işlem yapılacak alana daha önceden giderek keşif faaliyetleri gerçekleştiriyor. İhtiyaç duyulması halinde Tela Mobilya yetkilileri alanda belirlenen proje doğrultusunda alan için gerekli ölçeklendirmeler yapıldıktan sonra sanal ortamda ürünleri konumlandırarak müşterilere, ürün ve hizmetlerin bitmiş halini proje başlamadan göstererek büyük kolaylıklar sağlıyor. Tela Mobilya bu alanda da uzman ekibi ve kadrosuyla proje ağırlıklı işlerle yıllardır olduğu gibi faaliyetlerini devam ettiriyor. Tela Mobilya sadece katolog ürünleriyle değil aynı zamanda istenilen tasarımlarda da ürünler üreterek sektörde adından söz ettiriyor.

İŞ YERİNİZE UYGUN BENZERSİZ ÇALIŞMALAR

Tela Mobilya’nın mevcut katologlarında ürün yelpazesi oldukça geniş olurken mevcut ürünlere ufak dokunuşlarla standart yapılan ürünler daha da özgün hale gelerek kurum, kuruluş ve işletmelerin karakteristik yapısını temsil edecek şekilde dizayn edilmesine olanak sağlıyor. Mobilya ve koltukta pahalı olanın kaliteli olacağı anlamına gelmediğinin altını çizen Tela Mobilya tasarımcıları minimum bütçelerle müşterilerin hayalindeki iş yeri ve mekanların dizayn edilmesine olanak sağlıyor. Tela Mobilya müşterilerine 3 boyutlu sunumlar ile hayallerinde mekanları proje bitmeden görmelerine de olanak sağlarken projenin olacağı bölgeye, konuma, iş yerinin veya mekanın faaliyet konusunu en iyi ve doğru şekilde yansıtacak ürünlerin tasarımdan, ürünlerin yerleştirilmesine kadar tüm adımlarda büyük emek harcıyor.

Tela Ofis Mobilyaları’nın tüm ürünlerini, referanslarını ve biten proje görsellerini https://telaofis.com/ adresinden inceleyebilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.