BursaHaberdar

TRAFİK VE OTOPARK SORUNA ÇÖZÜM SANPARK

ÖZEL HABER

Bursa’dan dünyanın 56 ülkesine ihracat gerçekleştiren dünyanın en büyük otopark üreticilerinden olan SanPark, üretiminin yüzde 90’nını yurtdışına satarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlarken otopark çözümleriyle trafiği sorun olmaktan çıkarıyor. SanPark minimum alanda maksimum yer sağlarken 50 metrekarelik bir alana 100 aracın park etmesine dahi olanak sağlıyor.

ÖZEL HABER: SERCAN GÜLER 

ÖZEL HABER: SERCAN GÜLER

Günümüzde otopark sorunun çözüldüğü bölgelerde trafiğin de büyük ölçüde çözüldüğü yapılan araştırmalarla ortaya çıkarken, trafikte dolaşan araçların büyük bir kısmı park yeri aramasından kaynaklı trafiğe neden oluyor. Diğer yandan ise yollardaki park işgallerinden kaynaklı trafik sorunu meselesi büyükşehirlerde içinden çıkılmaz hal alıyor. Sanpark Otapark Sistemleri park sorununa çözüm olurken birçok bölgede trafiği rahatlamasını sağlıyor.

70’TEN FAZLA ÜRÜN, 56 ÜLKEYE İHRACAT

AVRUPA’DA İLK 3’TE

Otopark sektöründe Avrupa’nın en büyük 3 firmasından biri olan SanPark dünyada ise ilk 5 firma içerisinde yer alıyor. Üretiminin yüzde 90’lık kısmını ihracat olarak gerçekleştiren SanPark global bir marka haline gelmenin gururunu yaşıyor.

DÜNYANIN DÖRT KÖŞESİNDE SANPARK

İngiltere’nin en pahalı konut projesine çözüm ortağı olan SanPark BBC’de belgesele dahi konu oldu. Dünya basınının da ilgisini çeken önemli projelere imza atan SanPark, İngiltere’de son derece iyi olmakla birlikte İsrail ve Rusya’da pazar lideri konumunda. SanPark; ABD, Kanada, Meksika, Malezya, Fransa, Almanya gibi pek çok özel önemli ülkelerde satışlar gerçekleştirirken Moğolistan’dan, Nijerya’ya Tanzanya’dan Norveç’e kadar birçok ülkenin hem trafik hem de otopark sorununa çözüm oluyor.

DÜNYANIN SORUNUNA SANPARK’TAN ÇÖZÜM

Akıllı trafik teknolojileri konusunda 10 ülkede, 20 metropolde 2008 yılından yapılan bir çalışmaya göre trafik içerisinde ana arterleri çıkarıldığında trafikte gezen araçların yüzde 30’unun park yeri aradığı tespit edildi. Öte yandan yol kenarı parklanmasının trafiğe yansıması da yüzde 30 olarak saptandı. İstanbul’da yapılan araştırmaya göre otopark olmayan bölgelerde ortalama park yeri arama süresi 20 dakika.

SORUNUN ÇÖZÜMÜ OTOPARK!

Büyükşehirlerde şehir merkezlerindeki dar alanlara çok sayıda aracın park etmesine olanak sağlayan SanPark Otopark Sistemleri nüfusun yoğun olduğu bölgelerdeki otopark ihtiyacına kalıcı çözümler sunarak hem trafik sorununa hem de otopark sorununa kalıcı çözümler sunuyor. SanPark Otopark Sistemleri 50 metrekarelik bir alana 100 aracın park etmesine dahi olanak sağlıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.