banner177

banner193

2 İLDE 2 VAHŞET : BİRİ 2 AYLIK BİRİ 20 GÜNLÜK

Gaziantep'te bir evde 2 aylık bebek bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Annesi ise yanında baygın halde bulunurken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Ordu'da da 20 günlük kız bebeğini fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Bilge Ç., adliyeye sevk edildi. Bilge Ç.'nin, çocuğunu gömdükten sonra polise gidip, kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı..

ASAYİŞ 07.10.2022, 15:19
2 İLDE 2 VAHŞET : BİRİ 2 AYLIK BİRİ 20 GÜNLÜK

Gaziantep'te yaşanan olay, Şahinbey ilçesi Yeşilevler Mahallesi 16 Nolu Cadde'de meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, evde 2 aylık erkek bebek bıçaklanmış halde ölü bulundu. Bebeğin baygın ve bitkin halde bulunan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen annesi hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunan Nazlı Ş.'den haber alamayan komşuları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla bölgeye gelen ekipler, kadına ulaşmayınca eve, çilingire kapıyı açtırarak girdi. Ekipler, 2 aylık Mustafa bebeğin bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Nazlı Ş. ise bebeğin yanında darbedilmiş ve baygın halde bulundu. İlk müdahale sonrası Nazlı Ş., ambulansla Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada baba Mehmet Ş. de olayı duyunca eve gelerek, uzun süre gözyaşı döktü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunan Nazlı Ş.'den haber alamayan komşuları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla bölgeye gelen ekipler, kadına ulaşmayınca eve, çilingire kapıyı açtırarak girdi. Ekipler, 2 aylık Mustafa bebeğin bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Nazlı Ş. ise bebeğin yanında darbedilmiş ve baygın halde bulundu. İlk müdahale sonrası Nazlı Ş., ambulansla Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada baba Mehmet Ş. de olayı duyunca eve gelerek, uzun süre gözyaşı döktü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı..

20 GÜNLÜK BEBEĞİNİ BAHÇEYE GÖMÜP, KAYIP İHBARINDA BULUNMUŞ

Ordu'da ise 20 günlük kız bebeğini fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Bilge Ç., adliyeye sevk edildi. Bilge Ç.'nin, çocuğunu gömdükten sonra polise gidip, kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.

Ordu'da yaşanan olay, Altınordu ilçesinde dün akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi 933'üncü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 11 Eylül'de kız çocuk dünyaya getiren 26 yaşındaki Bilge Ç., bebeğin rutin kontrollerinin yapılması için aile hekimliğine davet edildi. Davet sonrası Bilge Ç.'nin, polise giderek kayıp ihbarında bulunduğu tespit edildi.

Çalışma başlatan ekipler, iz bulamayınca araştırmayı derinleştirdi. Gözaltına alınan Bilge Ç., sorgusunda, bebeğini fındık bahçesine gömdüğünü itiraf etti. Bahçede arama yapan ekipler, 20 günlük olduğu değerlendirilen kız bebeğin cesedini buldu. Bebeğin cansız bedeni, otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı..

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P