banner177

banner193

AK PARTİ BURSA İL BİNASININ ÇATISINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yer alan AK Parti Bursa il Başkanlığı'nın çatısında bir kişi intihar girişimine kalkıştı. Bursa Valiliği olay ile ilgili yaptığı açıklamada şahsın daha önce Türkiye'nin birçok noktasında benzer eylemlerde bulunduğunu açıkladı. İşte detaylar ve o anlar

ASAYİŞ 26.07.2021, 13:45
AK PARTİ BURSA İL BİNASININ ÇATISINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

 Osmangazi ilçesinde yer alan AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın da bulunduğu binada bir şahıs intihar girişimnde bulundu.

Binanın çatısına çıkan şahsı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verirken, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda çok sayıda Bursalı o anları izledi.

İntihar edeceğini söyleyen şahsı ikna etmek için çatıya çıkan polis ekipleri daha sonra şahsı sorgulamak üzere emniyete götürdü.

BURSA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlimiz Osmangazi İlçesi Reyhan Mah. Haşim İşcan Cad. Ak Parti İl Başkanlığı binasının çatısına 26 Temmuz 2021 günü saat 10.45 sıralarında çıkarak intihar girişiminde bulunan, ikametinin Ankara ilinde olduğu tespit edilen B.H. (1992 doğumlu) isimli şahıs, güvenlik güçlerince ikna edilerek çatıdan sağlıklı ve güvenli bir şekilde indirilmiştir.

Yapılan ilk incelemede; şahsın daha önceden de Türkiye'nin çeşitli illerinde 49'u "İntihara Teşebbüs" olmak üzere toplam 76 suç kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.

Yorumlar (1)
Nagihan akman 3 yıl önce
Adamın sorunlarını dinlemek yerine hemen karalama yapmışlar ne diyeceklerdi devletimiz kendi vatandaşına sahip çıkmak dürüst olmak yerine mültecilere kucak açıp birinci sınıf vatandaş muamelesi yapıyoruz mu diyecekler kendi ülkemizde sığınmacı olarak yaşıyoruz atalarımız bu hallerimizi bilseler kemikleri sızlardı
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P