banner204

banner177

banner193

banner205

ARKADAŞINA YARDIM EDERKEN ÖLEN GENÇ UĞURLANDI

 İnegöl ilçesinde ATV'yi çekerken lastiği halata dolanıp yağmur suyu kanalına düşerek hayatını kaybeden genç, gözyaşları arasında defnedildi. Ölen sürücünün 2 ay sonra evleneceği öğrenildi.

ASAYİŞ 14.03.2022, 09:07
ARKADAŞINA YARDIM EDERKEN ÖLEN GENÇ UĞURLANDI

Kaza, dün akşam Bursa-Ankarakarayolu üzeri Mezit-1 Tünel mevkiinde meydana geldi. Semih D. arızalanan ATV'sini ilçe merkezindeki bir tamirciye götürmesi için arkadaşı Murat Haber'den (24) yardım istedi.

Murat Haber kendi aracı olan ATV'ye, arızalanan ATV'yi halat ile bağlayıp arkadaşının kontrolünde çekmeye başladı. Seyir halinde olan araçları birbirine bağlayan halat öndeki ATV'nin arka lastiğine dolandı. Halatın dolandığı araç aniden kayarak, yağmur suyu kanalına düştü. Murat Haber, araç üzerinden kanala düşerek başını çarptı

Kazayı görenler durumu 112, jandarma ve Polis Bölge Trafik ekiplerine bildirdi. Yoğun kara rağmen olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Murat Haber'in hayatını kaybettiğini belirledi.


Murat Haber'in 2 ay sonra evleneceği öğrenilirken, arkadaşının hayatını kaybettiğini öğrenen Semih D. gözyaşlarına boğuldu. Gencin cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Aileye teslim edilen gencin cenazesi ikindi namazını müteakip Suyolu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P