banner177

banner193

BURSA'DA CESUR KADINLAR KATİLİN PEŞİNDE!..

İYİ Partili kadınlar, eşi Elif Aydın’ı tabancayla vurarak öldüren katil kocanın peşini bırakmıyor. Bursa Adliyesi’nin önünde toplanan Cesur Kadınlar, “Sanığın en ağır cezayı alması için duruşmaları sonuna kadar takip edeceğiz” dediler.

ASAYİŞ 09.10.2020, 11:34
BURSA'DA CESUR KADINLAR KATİLİN PEŞİNDE!..


Bursa'da boşanma aşamasındayken bindikleri takside eşi Elif Aydın’ı tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı.

ADLİYEDE TOPLANDILAR

Bursa Adliyesi önünde duruşma öncesi toplanan duyarlı kadınlar, İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanlığı adına bir basın açıklaması yaptılar. Başkan Hüsniye Pıtırlı ve İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av.Şeyda Şahin, cinayetin tasarlanarak işlendiğini belirterek, sanığın en ağır cezayı alması gerektiğine işaret ettiler.

Bunun için davanın takipçisi olduklarını ve bundan böyle de olacaklarını ifade eden Hüsniye Pıtırlı ve Av. Şeyda Şahin, kadın cinayetlerinin önlenmesi konusunda gereken tüm çabayı göstereceklerini vurguladılar.

AV. ŞAHİN DURUŞMAYA ALINMADI

Bu arada, Bursa 15. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmayı, İYi Parti Bursa İl Başkanlığı adına takip etmek isteyen Av.Şeyda Şahin’in talebi Mahkeme Heyeti’nce kabul edilmedi. Aynı zamanda İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olan Av. Şeyda Şahin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Duruşmaya müdahil olmak amacıyla verdiğim talep dilekçesi, maalesef mahkemece reddedilmiştir. Mahkeme Heyeti’nin hangi saikle bizlere böyle bir olanağı tanımamış olması belirsizdir ve bu nedenle de çok manidardır. Bilinmelidir ki, bu tür kararlar aslında kadın cinayetlerini işleyenleri cesaretlendirmektedir” dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Öte yandan; ifadesi, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla alınanan sanık, karısını “tasarlayarak öldürme" iddiasını kabul etmeyerek, tahliyesini talep etti.

Mahkeme Heyeti ise diğer tanıkların dinlenilmesi, eksik belgelerin tamamlanması ve sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi kavşağında, 29 Şubat'ta meydana gelen olayda, Hüseyin Ömer Aydın (31), boşanma aşamasında olduğu eşi Elif Aydın’ı (25) çalıştığı iş yerinden alıp, bir taksiye bindirmişti. Çift, takside tartışmaya başladığı anda Hüseyin Ömer Aydın, yanında taşıdığı tabancayı çıkartarak, eşi Elif Aydın’ı göğsünden vurmuş, yaralanan kadın, taksinin trafikte yavaşlamasını fırsat bilerek, can havliyle kendini dışarı atmış, Hüseyin Ömer Aydın ise taksiyle yoluna devam etmişti.

Yoldan geçenler tarafından fark edilen genç kadın, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P