banner204

banner177

banner193

banner205

"DUR" İHTARINA UYMADI İŞ YERİNE BÖYLE DALDI

Bursa’da sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde denetim yapan polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan sürücünün otomobiliyle caddede bulunan iş yerlerine çarpma ve araçtan inip kaçma anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

ASAYİŞ 24.12.2020, 12:07
"DUR" İHTARINA UYMADI İŞ YERİNE BÖYLE DALDI

Olay, merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde trafik ve asayiş ekipleri saat 21.00’de sokağa çıkma kısıtlaması saatleri arasında denetime başladı. Vatandaşlar ve sürücüler kontrol edildiği sırada kısıtlamanın bitimine yarım saat kala 34 CCP 115 plakalı bir otomobil, polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayarak kaçtı. Cadde üzerinden Görükle Yerleşkesi istikametine kaçan otomobil sürücüsü Muhammed D., (28) aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek iş yerlerine çarptı.



OTOMOBİLİ BIRAKTI YAYA OLARAK KAÇTI
İş yerlerine çarparak duran otomobil elektrik direği ile kasap arasında sıkıştı. Araç içinden kendi imkanlarıyla çıkan sürücü otomobili bırakıp biranda yaya olarak kaçmaya başladı. Ekipler kaza yerinden ayrılan sürücünün arkasından yaya olarak koşturmaya başladı daha sonra sürücü gözlerden kaybolarak kayıplara karıştı. Otomobilde ve iş yerlerinde ağır maddi hasar meydana gelirken, araçta yapılan incelemede uyuşturucu madde kullanmak için malzemeler ele geçirildi.



SÜRÜCÜ İŞ YERLERİNE BÖYLE GİRDİ
Otomobille polislerden kaçan sürücü iş yerlerine vurarak kasap ile elektrik direği arasına hızla girerek sıkıştı. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan olayda sürücü Muhammed D., otomobilden indi. Otomobilden indikten sonra kaçmaya devam etti. Polis ekipleri ardından takip etmeye devam etti ve bir süre sonra gözlerden kaybolarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarında otomobilin çok hızlı gittiği ve bir anda iş yerlerine çarparak durması ise izleyenleri şaşırttı. Kazada ölen ya da yaralanan olmaması ve sürücünün araçtan çıkıp biranda yaya olarak kaçmaya başlaması dikkatlerden kaçmadı.
Olay ile ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P