banner201

banner177

banner193

HALK OTOBÜSÜ OTOMOBİL İLE ÇARPIŞTI CAN PAZARI YAŞANDI

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında halk otobüsü ile kırmızı ışıktan geçen otomobil çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı. Kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ 12.11.2020, 15:12 12.11.2020, 18:08
HALK OTOBÜSÜ OTOMOBİL İLE ÇARPIŞTI CAN PAZARI YAŞANDI

Bursa’da özel halk midibüsü, otomobille çarpıştıktan sonra dükkana girdi. 2’si ağır 7 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza, öğle saatlerinde İnegöl ilçesi Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Altay Caddesi’nde seyir halindeki Hüseyin Kaskan (31) yönetimindeki 16 M 06111 plakalı özel halk midibüsü ile İstiklal Caddesi’nde ilerleyen Hasan Ubay’ın (60) kullandığı 16 U 9882 plakalı otomobil, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan midibüs, gelinlik satılan bir dükkana daldı. Kazada araçta sıkışan otomobil sürücüsü Hasan Ubay ve eşi Gülsüm Ubay (54) ağır, midibüsteki yolcular Fatma Güngör (35), İsmail Pala (14), Ahmet Ünalan (16), Umut Güler (16) ve Yiğitcan Seymen (15) ise hafif yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan Hasan Ubay, itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. KAZA ANI KAMERADA Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, midibüs ve otomobilin kavşakta çarpıştığı, midibüsün dükkana daldığı ve kazanın ardından çevredekilerin araçların yanına geldiği anlar yer aldı.

Bursa Haberdar (@bursahaberdar)'in paylaştığı bir gönderi ()

Kaza Yeşil Bursa Caddesi İle Atay Caddesinin kesişimindeki dört yol kavşağında meydana geldi. Hasan B. idaresindeki 16 U 9882 plakalı özel otomobil, İngaz ikametinden yeşil Bursa Caddesine seyir halindeyken iddiaya göre kırmızı ışıktan geçti. Bu sırada Altay Caddesinden gelen Hüseyin K. idaresindeki 16 M 06111 plakalı özel halk otobüsü ile çarpıştı.

Kontrolden çıkan halk otobüsü kaldırımda bulunan bir iş yerine daldı. Facianın eşiğinden dönülen kazada araçta bulunan sürücü ile eşi yaralanırken, halk otobüsündeki beş yolcu daha yaralandı. Araç içerisinde sıkışan otomobil sürücü olayına gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Biri ağır 7 yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan kazanı ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P