banner204

banner177

banner193

banner205

İĞRENÇ İDDİA: 9 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİNİ TACİZ ETTİ

Samsun'da 9 öğrencisini taciz ettiği öne sürülen sınıf öğretmeni Y.Ö. gözaltına alındı. Y.Ö. idari soruşturma kapsamında açığa alınırken, okulun önünde toplanan veliler olaya tepki gösterdi.

ASAYİŞ 15.12.2021, 16:21 16.12.2021, 11:11
İĞRENÇ İDDİA: 9 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİNİ TACİZ ETTİ

Samsun'un İlkadım ilçesindeki Kazım Orbay İlkokulu'na geçen yıl atanan sınıf öğretmeni Y.Ö., 9 öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

VELİLERDEN TEPKİ

Olayın ardından veliler, okulun önünde toplandı. Tepki gösteren velileri, polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Kazım Orbay İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencilerinin dersine giren Y.Ö.'nün bir öğrencisinin velisi "Bazı şeyleri velilerle konuştuk, çocuğumuzdan da duyduk. Mahrem yerlerinin elle taciz edildiği yönünde suçlamalar var'' dedi.

''KARNINI OVMUŞ, ÖPERİM DEMİŞ''

Velilerin konuyu çocuklarından öğrendiklerini belirten bir başka veli ise, ''Bir kız çocuğu ağlamış, derse girmek istememiş. Arkadaşları sormuşlar, 'hoca böyle böyle etti' diyerek anlatmış. Karnını ovduğunu, 'öperim' dediğini söylemiş. 'Okul elbisesi değil, tayt giy gel' dediğini söylemiş. Bir çocuk da değil, birkaç çocuğa yaptığını söylediler'' diye konuştu.

''ÇOCUKLAR OKULA GİTMEK İSTEMİYORMUŞ''

Tacizi yaşadığını öne süren bir öğrencinin arkadaşıyla paylaşması sonrası olayın ortaya çıktığını belirten velilerden bir diğeri de ''Çocuklar pedagog eşliğinde ifade vermiş. Sanırım sene başından beri bu durum yaşanıyormuş. Çocuklar okula gitmek istemiyormuş'' şeklinde konuştu.

VALİLİK: KONU HASSASİYETLE TAKİP EDİLMEKTEDİR

Samsun Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bahsi geçen öğretmenle ilgili adli ve idari soruşturma açılmış ve öğretmen açığa alınmış olup konu valiliğimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir" denildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P