banner177

banner193

OĞLU ÇEKTİ BABASI TECAVÜZ ETTİ İDDİASI! "İntihar değil cinayet"

IĞDIR’da, Göktürk Argın, kız arkadaşı 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün mahrem görüntülerini çıktı. Bunları gören babası Gökhan Argın, genç kızı ofisine çağırıp görüntülerle şantaj yaparak tecavüz etti. Aleyna da 4. kattaki evlerinden atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Ancak olayla ilgili şok ayrıntılar ortaya çıktı. Baba ve oğlu serbest bırakılırken, olayın intihar değil, cinayet olduğu iddia edildi...

ASAYİŞ 04.10.2021, 10:03 04.10.2021, 10:25
OĞLU ÇEKTİ BABASI TECAVÜZ ETTİ İDDİASI! "İntihar değil cinayet"

Iğdır'da, erkek arkadaşı Göktürk Argın'ın işadamı babası Gökhan Argın tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen ve önceki gece saat 03.00 sıralarında, oturdukları apartmanın önünde ölü bulunan Aleyna Ağgül'ün (17) ailesi adalet bekliyor. Cesedinin bulunduğu yerde konuşan acılı baba Kemal Ağgül, kızının erkek arkadaşı ve tecavüzle suçlanan işadamı babasının serbest bırakılmasına isyan etti.

4. kattan düştü ama hiç kırık yok!

Aleyna'nın acılı babası Kemal Ağgül şunları söyledi: "4'üncü kattan düşen bir insanın bir yerinde kırık olur. Ne kırık vardı ne başka bir şey. Yüz üstü yatıyormuş. Düşen birisi öyle düşmez. Kızımda hiçbir şekilde düşerek ölme belirtisi yok. Ölüm raporu hâlâ çıkmadı. Olay akşamı saat 21.00'de Gökhan Argın ve oğlu kızımı evden çıkarmışlar. Apartmanın önünde bulundu." 

Gece kızıma şantaj yapıp öldürdüler

"Gece kızıma şantaj yapıp alkol içirdiler, organize şekilde öldürdüler. İntihar etmedi, intihar süsü verildi. Ya öldürüp buraya getirdiler ya da burada öldürdüler. Ayakkabısını çantasını ve içki şişesini terasa bırakmışlar. Polis evde kontrol yaparken, ayakkabılıkta kırmızı kalemle yazılmış bir kağıt gördüm."

'Ölümümden' kelimesini okudum gerisine izin vermediler. Telefonunu da yok etmişlerdi. Gökhan Argın, zaten kızımı sürekli rahatsız ediyordu. Üniversiteye hazırlanmaya başlamıştı. Beraber çalışma masası almıştık. Özel matematik öğretmeni tutmuştum. Sadece bir ders nasip oldu. Kızımın hayalleri vardı. Serbest kalmaları beni derinden yaraladı.

Baba Gökhan Argın ifadesinde neler anlattı?

İddiaların odağındaki isim Gökhan Argın'ın ifadesinde, "Aleyna, intihar etmeden iki gün önce arayıp, annesinin rehabilitasyon merkezinde olduğunu, bir şeyler alacağını söyledi. Buluştuk, alışveriş yapıp hastaneye götürdüm. Gece de diğer evimde kaldık. Ama aramızda bir şey olmadı."

"Çarşamba yine bir şeyler alıp hastaneye bıraktık. Perşembe saat 05.00'te polis gelip evimden aldı. Daha önce ayrılmak istedim ama beni intihar etmekle tehdit etti. İki ay önce de bana mesaj yazıp intihar edeceğini söyledi. O gece, kendi evimde kaldım. Binanın kameralarında bunlar kayıtlı" dediği öğrenildi.

İki kez şikayetçi oldular

Gökhan Argın'ın, elindeki fotoğrafları ailesine göndermekle şantaj yapmayı sürdürünce, Aleyna Ağgül'ün 4 ay önce durumu polise bildirdiği ve Argın hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Tehditler devam edince durumu öğrenen babasının bir kez daha polise başvurduğu ortaya çıktı.

Başsavcılık serbest kalmalarına itiraz etti

Öte yandan Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı, baba Gökhan Argın ve Göktürk Argın'ın adli kontrolle serbest kalmalarına itiraz etti.

Haberi kaldırın yoksa gereğini yapacağız

Baba Gökhan Argın'ın Sabah muhabiri Halit Öztürk'ü arayıp tehdit ettiği, aynı zamanda muhabirimiz Öztürk'ün kardeşine, 'Ağabeyine söyle, o haberi kaldırsın yoksa biz gereğini yapacağız' dediği öğrenildi.

Gazeteci Halit Öztürk, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi ve baba Gökhan Argın hakkında şikâyetçi oldu.

Yorumlar (1)
Asi 3 yıl önce
Ülke abaza dolu ALLAH kahretsin sizi insan müsvetteleri
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P