banner204

banner177

banner193

banner205

OTEL ODASINDA SAPIK KABUSU: Genç kadın şok yaşadı

Antalya'da otelde kalan B.A. isimli kadın uyandığında otel görevlisinin kendisine dokunarak mastürbasyon yaptığını gördü. Çığlık atarak otel görevlisini odadan dışarı çıkartan kadın, E.A. isimli otel görevlisinden, resepsiyon görevlisinden ve otel sahibinden şikâyetçi oldu.

ASAYİŞ 11.09.2021, 11:11
OTEL ODASINDA SAPIK KABUSU: Genç kadın şok yaşadı

İş için 2 günlüğüne Antalya'daki bir otelde kalan B.A. isimli kadın, gece uyurken birinin bacağına dokunduğunu hissederek uyandı. Uyandığında E.A. isimli otel görevlisini kendisine dokunup mastürbasyon yaparken gördü.

Olay karşısında şok olan B.A.'nın yardım çığlıklarına kimse koşmadı. Kadın tek başına E.A.'yı odadan dışarı çıkardı.

ŞİKÂYETÇİ OLDU

Hemen resepsiyonu arayan B.A. olanları anlattı. Resepsiyon görevlisi, bahsi geçen kişinin otel çalışanı olduğunu ve şu anda çimleri suladığını söyledi. 10 dakika sonra elinde su ile kadını sakinleştirmek için odanın kapısına gitti. Daha sonra polisi arayan B.A. polis gelene kadar odadan çıkmadı. B.A., E.A.'dan cinsel saldırı iddiasıyla resepsiyon görevlisi ve otel sahibinden gerekli güvenliği sağlamadıkları için şikâyetçi oldu.

SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan şüpheli E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Verdiği ifadede odaya cam sürgülü balkon kapısından girdiğini kabul eden E.A., odasının önünden geçerken kadının yardım istediğini zannettiğini ve bu yüzden odaya girdiğini söyleyerek suçlamaları reddetti. İki eliyle iyi olup olmadığını anlamak için kadının dizine dokunduğunu söyleyen E.A. kadının o anda uyandığını ve korkarak kendisini odadan dışarı çıkarttığını belirterek cinsel saldırıda bulunmadığını söyledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P