banner204

banner177

banner193

banner205

SENEDE BİR SOYDUKLARI KAFEDE GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR

Bursa’da hırsızlar tornavida yardımıyla pencereden girdikleri kafede güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Hırsızlardan biri kasayı soyarken, diğer şüphelinin dolaptan gazlı içecek çalması dikkatlerden kaçmadı.

ASAYİŞ 25.06.2021, 15:16
SENEDE BİR SOYDUKLARI KAFEDE GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR

Olay, Osmangazi'ye bağlı Ahmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği meçhul 2 şüpheli, gece saatlerinde gözüne kestirdikleri kafenin penceresini tornavidayla açarak içeri girdi. Kısa süre içerisinde kasadaki bir miktar parayı çalan şüpheli, hızla kaçarak kayıplara karıştı. Bu sırada şüphelilerden birinin meşrubat dolabından 2 adet gazlı içecek çalması dikkatlerden kaçmadı.
Yaşanan hırsızlık anı, iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Sabah saatlerinde kafeye gelen iş yeri sahipleri, durumu fark edince polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. Ayrıca aynı kafeye geçen sene de aynı günlerde hırsızların girdiği öğrenildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
Konuyla ilgili konuşan iş yeri sahibi İmren Altun, kafenin yanında bulunan mezarlığın etrafında koruma tellerinin olmadığına dikkat çekerek, ''Yine geçtiğimiz sene kurban bayramı sonrasıydı, o zaman da kapıdan girerek hırsızlık yapmışlardı. Bu sene de bayram öncesi yine geldiler. Bu defa camı kırarak girdiler. Direk kasaya yönelmişler zaten. Kasayı direk çekmecesiyle alıp gitmişler. Sonrasında parayı az bulunca dolaptan bir şeyler almışlar. Kırılan camların maliyeti bin 500 lira kasadan 400 lira yani 2 bin liralık zararımız var. Bu durumda bizim maddi ve manevi psikolojimizi bozdu'' dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P