banner204

banner177

banner193

banner205

SEVGİLİSİNİN EVİNE GİTTİ, BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Zonguldak'ta dehşete düşüren bir cinayet olayı yaşandı. Sevgilisi Sevilay K.'nın evine giden Mustafa Kurt, sırtından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, olaya ilişkin Sevilay K. ile evde bulunan arkadaşı Güray Ç.'yi gözaltına aldı.

ASAYİŞ 24.02.2023, 12:53
SEVGİLİSİNİN EVİNE GİTTİ, BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Kan donduran olay, akşam saatlerinde Zonguldak'ın Karaelmas Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışan Mustafa Kurt, aynı kurumda çalışan ve kuruma ait müstakil lojmanda kalan sevgilisi Sevilay K.'nın yanına gitti.

Mustafa Kurt ile Sevilay K. ve evde bulunan arkadaşı Güray Ç. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Kurt, sırtından bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Kurt, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

SEVGİLİSİ VE ARKADAŞI GÖZALTINDA

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sevilay K. ile Güray Ç.'yi gözaltına alırken, olayda kullanılan bıçağa da el konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P