banner204

banner177

banner193

banner205

ÜNİVERSİTELİ KIZA KAMPÜSTE KÖPEKLER SALDIRDI

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'ndeki köpeklerin saldırısına uğrayan üniversite öğrencisi Rojin Tordoğan (19) "Dehşet dolu anlar yaşadım. O sırada aklıma Gaziantep'te yaşanan köpek saldırısı geldi. Canımı zor kurtardım, hastaneye gittim, koluma dikiş atıldı" dedi.

ASAYİŞ 02.01.2022, 16:05 02.01.2022, 16:13
ÜNİVERSİTELİ KIZA KAMPÜSTE KÖPEKLER SALDIRDI

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'ndeki kız öğrenci yurdunda kalan paramedik bölümü öğrencisi Rojin Tordoğan, önceki gün kampüs içerisinde sürü halinde gezen 7-8 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısında kendi imkanları ile güçlükle kurtulan Tordoğan, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

'KAMPÜSTEKİ TÜM KÖPEKLER TOPLATILMALI'

Saldırıyı sosyal medya hesabından duyuran Tordoğan "Bugün benim başıma gelen, yarın sizin de başınıza gelebilir. Hatta çok daha kötü sonuçlar olabilir. Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içerisindeki tüm köpeklerin toplanıp, hayvan barınaklarına götürülmesi gerek. Hepimiz birlik olup, sesimizi duyuralım" paylaşımını yaptı. Rojin'in bu paylaşımına Harran Üniversitesi Rektörü Sabri Çelik'ten cevap geldi. Çelik, sosyal medya hesabından "Öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Büyükşehir ve ilçe belediyelerine önlem alınması için daha önce de yazı yazmıştık, tekrar ilgili kurumlarla iletişim halindeyiz. Konunun takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

'KORKUDAN UYUYAMIYORUM'

Ayağı burkulduğu için kampüs içinde yavaş yürüdüğünü belirten Rojin Tordoğan, şunları söyledi:

"Her gün kampüste bulunan sürü halindeki köpekleri fark ettim. Onların bir şey yapmayacağını düşünerek yoluma devam ettim. Bir anda köpekler, bana saldırmaya başladı. Yanımdaki arkadaşlarım da korkuyla kaçtı. Köpeklerden birisi, kolumu ısırdı. Savunmasız durumda olduğum için ne yapacağımı bilemedim. Bacağımı ısırmaya çalışan köpeği, elimdeki poşetle uzaklaştırdım. Dehşet dolu anlar yaşadım. O sırada aklıma Gaziantep'te yaşanan köpek saldırısı geldi. Canımı zor kurtardım, hastaneye gittim, koluma dikiş atıldı. Sınav döneminde bu olay başıma geldi, geceleri korkudan uyuyamıyorum. Benim başıma gelenlerin, bir başkasının başına gelmemesi için acil çözüm bulunmasını istiyorum."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P