banner204

banner177

banner193

banner205

ZEYNEP ASLAN'IN ÖLÜMÜ BURSA'YI YASA BOĞDU

Bursa'da Ağustos ayında gerçekleştirilen GranFondo Bisiklet Yarışı'nda kadınlar kategorisinde birinci olan Zeynep Aslan'ın antrenman yaparken bir kamyonun altında kalması sonucu hayatını kaybetmesi Bursa'yı da üzdü. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Zeynep Aslan kardeşimizin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

ASAYİŞ 15.10.2020, 13:58
ZEYNEP ASLAN'IN ÖLÜMÜ BURSA'YI YASA BOĞDU

Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum"dedi.
İzmir'in Menemen ilçesinde bisikletiyle antrenman yapan bisiklet sporcusu Zeynep Aslan'a kamyon çarptı. Aslan olay yerinde hayatını kaybetti. Bir çocuk annesinin hayatını kaybetmesi spor camiasında büyük şoka sebep oldu.
Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü Bisiklet Sporcusu Zeynep Aslan, Bursa'da 30 Ağustos'ta yapılan GranFondo Bisiklet Yarışması'nda kadınlar kategorisinde birinci olmuştu. Aslan, "İlk yarış tecrübemde kategorimde 1'inci oldum" notunu paylaşmıştı.


Aslan'ın ölümü Bursa'daki spor camiasını da yasa boğdu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medyada şu ifadeleri paylaştı: "Ağustos ayında Bursa’mızda gerçekleştirilen GranFondo Bisiklet Yarışı’nda kadınlar kategorisinde birinci gelen Zeynep Aslan kardeşimizin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum".

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P