banner204

banner177

banner193

banner205

GADEM BİNLERCE KİŞİYE UMUT OLUYOR

 AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, bağımlılıkla mücadelede önemli bir merkez olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Aile Destek Merkezini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a merkezdeki faaliyetlerden dolayı teşekkür etti.

GADEM BİNLERCE KİŞİYE UMUT OLUYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisinin yasama faaliyetlerine ara vermesini fırsat bilen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek beklenti ve taleplerini dinliyor. Merkez Osmangazi ilçesi Kiremitçi Mahallesi'nde Muhtar Kenan Solak ve mahalle sakinleriyle buluşan Esgin, mahalleyi gezerek vatandaşların beklentilerini yerinde dinledi.

Kiremitçi Mahallesi güzelleşiyor
Esgin, "Bursamızın eski mahallelerinden Kiremitçi Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve mahalle sakinlerimiz eliyle güzelleşti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın zamanda ortaya çıkarılacak Millet Bahçesi ile bölgemiz hem daha da güzelleşecek hem de cazibe merkezi haline gelecek" dedi.

GADEM'e ziyaret
Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren ve bağımlılıkla mücadelede önemli bir referans merkezi olarak kabul edilen Gençlik ve Aile Destek Merkezi GADEM'i ziyaret eden Esgin, burada uzman psikolog, sosyolog ve saha çalışanlarından bilgi aldı.

Bağımlılıkla mücadelede Büyükşehir yanınızda
Uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadelenin sadece devlet kurumlarının değil, aileden başlayarak toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren bir mesele olduğunu ifade eden Esgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı telefonla arayarak, gençlere ve ailelere bağımlılıkla mücadelede yalnız olmadıklarını gösterdikleri ve Bursa'ya referans bir merkez kazandırdığı için gençler ve aileleri adına teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P