banner177

banner193

GÜZELYALI İÇİN YENİ İMAR PLANI ONAYLANDI

- Beklenen Güzelyalı 1/ bin ölçekli revizyon uygulama imar planı Mudanya Belediyesi’nin ardından Büyükşehir Belediye Meclisi’nce de onaylanarak askıya çıkarıldı.

GÜZELYALI İÇİN YENİ İMAR PLANI ONAYLANDI

 Mudanya’nın kimliğine özgü, turizm öncelikli bir planlamanın ortaya çıktığını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.
 

Mahkeme kararıyla iptâl edilen Güzelyalı imar planları, Mudanya Belediyesi tarafından yeniden hazırlandı. Belediye meclisince onaylanarak Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi. Beklenen Güzelyalı 1/ bin ölçekli revizyon uygulama imar planı değişikliği, Büyükşehir Belediye Meclisi’nce onaylanarak askıya çıkarıldı.
Mudanya’yı modern şehirciliğin gereklilikleri ile buluşturmak için çalıştıklarını kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye hizmet alanlarının, turizm alanlarının, sağlıklı yaşam için gerekli olan rekreasyon alanlarının sınırlarının belirlendiği bir çalışmayı Mudanya’ya kazandırdıklarını söyledi.
Modern, günümüz şartlarına ve gelecekteki ihtiyaçlara cevap verecek imar planı çalışmasının belediye teknik ekiplerince hazırlandığını belirten Başkan Türkyılmaz, “Uzun yıllar boyunca plan değişikliğine gerek kalmayacak şekilde kentin omurgası sayılacak bir çalışmaya imza attık, tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P