ASAYİŞ

Bursa İtfaiyesi Mart Ayında 1.335 Olaya Müdahale Etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Mart ayında 677 yangın başta olmak üzere toplam 1.335 olaya müdahale etti. Ayrıca 18 binden fazla kişiye eğitim verilirken, yüzlerce denetim ve raporlama çalışması gerçekleştirildi.

Abone Ol

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Mart ayında bin 335 yangın ve olaya müdahale etti.
31 istasyondaki 778 personel ve 162 araçla hizmet veren ekipler, 677 yangın, 640 arama kurtarma ve önleyici tedbir, 18 diğer itfaiye hizmetleri, 2 dış görev olmak üzere toplam bin 335 olaya müdahale etti.
Ayrıca, 18 bin 113 kişinin katıldığı eğitim ve farkındalık çalışmaları düzenlendi, 265 itfaiye raporu hazırlandı ve 645 denetim gerçekleştirildi. Şehirdeki itfaiye faaliyetleri hakkında detaylar açıklandı.

Loading...