banner204

banner177

banner193

banner205

AK Parti Bursa iftarda buluştu. “Binali Yıldırım’ın yanındayız”

AK Parti Bursa İl Başkanlığı Merinos AKKM Fuaye alanında düzenlediği iftarda teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

BURSA 27.05.2019, 15:44
AK Parti Bursa iftarda buluştu. “Binali Yıldırım’ın yanındayız”

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftara Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Osman Mesten, Atilla Ödünç, Vildan Yılmaz Gürel, Mustafa Esgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, İznik Belediye Başkanı Kaan Mehmet Usta, İl Yöneticileri, İl ve İlçe Kadın Kolları, İl ve İlçe Gençlik Kolları, İlçe Başkanları ve teşkilatı mensupları katıldı.

Gönlümüz Bir Soframız Bir

Teşkilatın Ramazan ayını tebrik ederek sözlerine başlayan İl Başkanı Ayhan Salman, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Rabbim tutuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları izzeti dergahında kabul eylesin” dedi. Ramazan ayının kardeşliği ve paylaşmayı pekiştirdiğini vurgulayan İl Başkanı Ayhan Salman, “Bu aziz millet paylaşmayı yoklukta öğrenen ve öğreten bir millettir. Teşkilatımızda görev alan her biri kıymetli olan sizlerle bugün burada soframızı da ekmeğimizi de paylaşıyoruz çünkü gönlümüz bir soframız bir. Yolumuz bir davamız bir” dedi.

“Binali Yıldırım’ın yanındayız”

23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Bursa teşkilatı olarak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın yanında olacaklarını kaydeden Ayhan Salman, “23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimlerinde Bursa olarak desteğimizi tüm teşkilat mensuplarımızla göstereceğimize inancım tamdır. İstanbul seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde olacağız, İstanbul’a destek olacağız” dedi.

“Bursa barındırdığı değerler ile bir bütün”

Bursa’da kültürlerin yıllardır kardeşlik içinde yaşadığını vurgulayan Başkan Ayhan Salman, “Bizim dinimizde ezelden evvele ayrım yoktur. Nasıl güzel Bursa’mızda yeşilin her tonunu görüyorsak, Anadolu’nun ve Balkanlar’ın her yerinden farklı kültürdeki hemşerilerimiz de bir ahenk içindeyiz. Adeta bir çiçek bahçesi gibi birbiri içine geçen kültürler Bursa’mızda yıllardır kardeşlik içinde şehrimize değer katıyor. Biz kültürel renkleri her zaman sevdik ve seviyoruz. Çünkü yaratılanı severiz, Yaradan'dan ötürü. Hatta biz, bizi sevmeyenleri de severiz” dedi.

AK Parti Büyük Bir Aile

AK Parti’nin dünyadaki en büyük Sivil Toplum Örgütü olduğunu belirten Hakan Çavuşoğlu ise, “AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Önümüzde zor bir dönem var ve biz güçlü olmak zorundayız. İstanbul seçimi sadece yerel seçim değil. Bütün teşkilat üyelerimiz görev beklemeden bu seçimle ilgili çalışmalara başlasın” dedi.

16 bin 500 kişiye iftar

Bursa olarak 6 ayrı ülkede iftar sofraları kurulduğunu ve Bursa’da her akşam 16 bin 500 kişiye iftar verildiğini kaydeden Alinur Aktaş ise, “Batı Trakya ile Makedonya da bu güzellikleri oradaki vatandaşlarımız ile paylaştık. Bu partiye ve davaya hizmet etmiş ve hakkı geçmiş herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P