banner201

banner177

banner207

Aktaş’la olası işbirliklerini konuştular

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında yeniden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Alinur Aktaş’ı, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Ersoy Tabaklar ve YK üyelerinin katıldığı görüşmede, TÜGİAD ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği olanakları konuşuldu.

BURSA 27.05.2019, 15:49
Aktaş’la olası işbirliklerini konuştular

 Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Tabaklar, Başkan Alinur Aktaş’ı tebrik ederek başarılar diledi.  Göreve geldikten sonra TÜGİAD Bursa olarak yoğun bir dönem geçirdiklerini ifade eden Başkan Tabaklar, önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetlerle ilgili Başkan Aktaş’a bilgi verdi.  

TÜGİAD’ın ülkenin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunun altını çizen TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar, Bursa için üstlerine düşecek bir şey varsa yapmaya hazır olduklarını da ifade etti.

TÜGİAD Bursa Şubesi’ne ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Alinur Aktaş da, TÜGİAD’ı yakından takip ettiğini belirtti. Bursa ve ülke yararına birlikte çalışmanın önemine vurgu yapan Başkan Aktaş,  gençlerin ülkenin kalkınmasındaki önemine değindi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P