banner201

banner177

banner193

Ali Özkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

– Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı.

BURSA 29.10.2019, 15:44
Ali Özkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Özkan mesajında, cumhuriyeti ayakta tutan yegâne kuvvetin milletin kendisi olduğunu vurgulayarak, “Milletimiz, cumhuriyeti benimsemiş ve bütün değerlerine sıkı sıkı sarılmıştır” dedi.

Cumhuriyetin, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen milletimizin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, gurur verici bir eseri olduğunu kaydeden Özkan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Türk milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare cumhuriyet idaresidir’ dediği cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. Türk milleti, bundan 96 yıl önce yazdığı büyük destanla, tüm dünyaya vatan aşkının en güzel örneğini sergiledi” dedi.

Yarınlara emanet

Tarihi, şan ve şerefle dolu yüce milletimizin, o zorlu günlerde kadın-erkek, genç-yaşlı demeden, topyekûn şekilde vatan topraklarını düşmandan arındırdığını ve bugünün Türkiye’sini inşa ettiklerini belirten Ali Özkan, “Aziz milletimiz, büyük zorluklar neticesinde kazanılarak kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah içerisinde yarınlara ulaştırmak için el birliğiyle mücadele etmeye devam edecektir. Cumhuriyetimizin kurulmasında büyük emekleri bulunan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bu vesileyle, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P