banner201

banner177

banner193

ALİNUR AKTAŞ, BURSA'NIN YENİ ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bürokratlarıyla birlikte Mudanya Üniversitesini ziyaret ederek öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

BURSA 22.12.2022, 15:30 22.12.2022, 17:40
ALİNUR AKTAŞ, BURSA'NIN YENİ ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Burulaş Genel Müdürü Kürşat Çapar, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Fetullah Bingül, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurullah Yıldız, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Hakan Şanlı ve Müzeler Şube Müdürü Nazım Enes Altan ile birlikte Bursa’nın tek vakıf üniversitesi olan Mudanya Üniversitesini ziyaret etti.

GIYASETTİN BİNGÖL’DEN AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, Rektör Prof. Dr. Hasan Tosun, mütevelli heyeti üyeleri ile idari ve akademik personel tarafından karşılanan Başkan Alinur Aktaş, önce okulu gezerek bilgi aldı. Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, ziyaretinden dolayı Alinur Aktaş’a teşekkür ederek, “Türkiye’nin en genç üniversitesinde genç başkanı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Alinur Aktaş’ın Mudanya Üniversitesinin açılmasına çok büyük katkısı var.

Alt yapı hizmetlerini kısa sürede yaparak bizlere büyük destek verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz.  Bizler de bu desteklerle Mudanya Üniversitesini Bursa’nın hizmetine sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Ziyaretleriyle bizleri şereflendiren Sayın Alinur Aktaş ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AKTAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE ALTIN ÖĞÜTLER

Aktaş, ardından Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelerek keyifli bir söyleşi geçekleştirdi. Öncelikle Gıyasettin Bingöl’e böyle bir üniversiteyi Bursa’ya kazandırdığı için teşekkür eden Başkan Aktaş, “Gıyasettin Bey’in bu girişimini ayakta alkışlıyorum. Mudanya Üniversitesi tam bir Bursa üniversitesi olmuş” dedi.

Daha sonra öğrencilere Bursa’yı ve kendisi tanıtan bilgiler veren Alinur Aktaş, onlara altın değerinde öğütlerde bulundu.  Mudanya Üniversitesi öğrencilerine “Sizler Bursa için önemlisiniz” diye seslenen Aktaş, “Öğrencilerle olan bu buluşmaları çok önemsiyoruz. Sizin üretecekleriniz çok değerli. Burada çok güzel imkanlarınız var. Okulunuz çok güzel. Size tavsiyem bu yıllarınızı boşa geçirmeyin. İyi değerlendirin. Hedefiniz olsun ve bunu erken belirleyin. Büyük düşünün. Gelişen dünyaya göre kendinize bir strateji ve vizyon belirleyin. Yabancı dil konusunu mutlaka halledin. Bu yıllarınız toplama yılları ileride bu topladıklarınızı bozdurup harcayacaksınız. Düşünen, tartışan, vizyoner bir gençliğe ihtiyacımız var. Günceli iyi yakalayarak geleceğe iyi bir projeksiyon sunmalıyız. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla sizleri yanınızdayız. Her türlü imkanlarımızdan yararlabilirsiniz” diye konuştu.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Alinur Aktaş’a Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl tarafından teşekkür plaketi verildi.

Söyleşiden önce,  Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın çalışmalarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirildi ve çekilişle öğrencilere hediyeler verildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P