Alpiş Group, Bursa’nın yeni okulu Almeda Okulları’nın başına Selman Başol’u getirdi

İnşaat sektöründe Bursa’nın öncü firmalarından Alpiş Group,  eğitim sektöründe dev bir atılım yaparak Almeda Okulları’nı Bursa’ya kazandırdı. 2020-2021 yılında eğitim hayatına başlayacak okulun Genel Müdürlüğü görevine ise Bursa’da eğitim sektörünün önemli isimlerinden biri olan Selman Başol’u getirdiğini duyurdu. Alpiş Group geçtiğimiz günlerde ise Gökhan Karadayı’nın şirketin yeni CEO’su olduğunu duyurmuştu.

BURSA 24.03.2020, 14:43 24.03.2020, 16:14
Alpiş Group, Bursa’nın yeni okulu Almeda Okulları’nın başına Selman Başol’u getirdi

ÖZEL HABER: FETİH BAĞCI 

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp yaptığı açıklamada, Almeda Okulları’nı Bursa’ya kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek Almeda Okulları’nın Genel Müdürlüğü görevine getirilen Selman Başol’a yeni görevinde başarılar diledi. Karaalp ayrıca Bursa’nın merakla açılmasını beklediği okul hakkında da bilgiler verdi.

18 bin metrekare kapalı alan, 3 bin 800 metrekaresi ise açık alandan oluşmak üzere toplamda 21 bin 800 metrekare alandan oluşan Almeda Okulları Bursa’nın AS Merkez karşısı, Panayır Mahallesi’nde açılacak. Toplamda 1604 öğrenci kapasiteli Almeda Okulları’nda 69 derslik yer alacak. Modern dersliklerin ortalama metrekaresi ise 50 metrekare olarak açıklandı.

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN OKULLARINDAN OLACAK

Sesli ve süreli basılı eserlerin yer aldığı okul kütüphanesi, yarım olimpik yüzme havuzu, Uluslararası ölçü ve standartlarda kapalı spor salonu, 506 kişilik konferans salonu, 74 kişilik cep sineması, birbirinden bağımsız ve leziz yemeklerimizin sunulduğu toplam üç yemekhane, öğrencilerin kişisel bilgi ve becerilerini geliştirebilecek sosyal donatı alanları, at biniciliği gibi sportif faaliyetlerin olduğu özel alanlardan oluşan Almeda Okulları, Türkiye’nin önde gelen okullarından biri olma yolunda ilk adımını atarak eğitim hayatına başlamaya hazır.

KARAALP, SELMAN BAŞOL'A BAŞARILAR DİLEDİ 

Alpiş Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp yaptığı açıklamada, “Alpiş Group olarak; ülkemizin istihdam ve yatırım noktasında neredeyse durma noktasına geldiği bu zorlu günlerde, geleceğimize ve eğitime değer katmak üzere kentimize yeni ve benzersiz bir özel okul kazandırmanın heyecanı içindeyiz.

Sizlere; 2020 – 2021 eğitim yılına toplam 100 kişilik kadrosuyla hazırlanan Almeda Okulları’nın Genel Müdürlüğü görevine Şubat ayı itibarıyla getirilen Selman Başol’u takdim etmek isteriz.

Selman Bey; 15 yıllık eğitim ve idarecilik tecrübesinin yanında, yenilikçi liderlik tarzı ve vizyoner eğitimci bakış açısı ile Bursa’ya ve eğitim camiasına değer sağlayacaktır.

Alpiş Group CEO’su Gökhan Karadayı ile birlikte Selman Bey’e hayırlı olsun diyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verirken yakın zamanda okulun geniş çaplı tanıtım toplantısının yapılacağını da ifade etti.

Yorumlar (6)
Okul 4 yıl önce
Kurumun asıl sahibi eğitmen değil inşaatçı okul sadece şirket yönetir gibi olmuyor belli biryerden sonra çatırdamaya mahkum
Adil hak 4 yıl önce
Tebrik ederiz başarılar dileriz
Hayırlı olsun.
Güzel 4 yıl önce
Bir öğrencinin hayatında kendisini geliştirebileceği her şey mevcut,umarım başarılı bir okul olur
Okul 4 yıl önce
Kurumun asıl sahibi eğitmen değil inşaatçı okul sadece şirket yönetir gibi olmuyor belli biryerden sonra çatırdamaya mahkum
Ferda yavuz 4 yıl önce
Ben okula iş için form doldurdum gitip konuşdum daha temeli atılmışdı ben başfurduğumda yakın oturuyorum daha önçe okulda calışdım annaokulda dikate alırsanız sevinirim saygılar başarılar
asli isik 3 yıl önce
Okul tam bir inşaat şirketine yakışır şekilde güzel ve şık tasarlanmış. Yalnız bugun 7 yaşındaki çocuğumu okul içinde kaybettiklerini sanarak 20 dakika aradılar ve sonrasinda durumdan şüphelenip sormam sonucu çocuğu bulamadıklarını söylediler. 7 Yaşındaki bir çocuk okuldan elini kolunu sallayarak yalnız başına cikmis. Kapıdaki güvenlik ve sadece sınıfında 16 çocuk olan öğretmenin bundan haberi yok. Cocuk emanet edilecek bir okul değil. Üzerine dusunmenize bile gerek yok. Çok şükür ki çocuğu sagsaglim ve yarim saattir ağlayan gozlerle bulduk. Disiplinsiz kontrolsüz ve eksik bir okul dış görünüşe aldanmayın.
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P