banner177

banner193

ANDIÇ: ‘“BURSA'YA UYGUN İMAR PLANI GEREKİYOR”

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Çiçek, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ayradilli’yi ziyaret etti. 

BURSA 19.06.2020, 12:45
ANDIÇ: ‘“BURSA'YA UYGUN İMAR PLANI GEREKİYOR”

“ŞEHRİ ELİMİZE ALMALIYIZ”

Pandemi ile mücadelede önemli rol üstlenen Bilim Kurulu benzeri bir kurulun Bursa’daki kentsel dönüşüm için de kurulması ve bu kurulda sektör temsilcileri, akademik odalar, üniversiteler ve yerel yönetim temsilcilerinin bulunması gerektiğini söyleyen Başkan Andıç, “Bizim bu şehri elimize alıp, uygun bir imar planı ile çağa uygun hale getirmemiz gerekiyor. Böyle başarılı bir planla çalışırsak başta Bursa kenti olmak üzere herkes kazanır.” dedi. 

“ÜYELERE DİJİTALLEŞME EĞİTİMİ

İMSİAD olarak paylaşma kültürüne verdikleri önemin altını çizen Andıç, “Üyelerimize dijitalleşme eğitimi veriyoruz. Çağı yakalama hatta önüne geçme adına bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Belediyelerimiz ile de sürekli koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Onlarla işbirliğimizi en üst düzeyde tutmak istiyoruz” diye konuştu.

“GÜÇLÜ YEREL YÖNETİM VURGUSU

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu’nu çalışmalarından dolayı tebrik eden Ayradilli, yerel yönetimlerin güçlü olması gerektiğini söyledi. Yerel yönetimlerin şehrin sorunlarına ve bu sorunların çözümlerine merkeze kıyasla daha fazla hakim olduğunu belirten Ayradilli, “Güçlü yerel yönetimin üzerinde devlet bir denetim mekanizması olarak bulunursa, yerelde işleri çok daha verimli ve hızlı şekilde halletmemiz mümkün olacaktır. Artı değeri olan planlar, projeler üreterek kente katkı sunmak gerekiyor” şeklinde görüşlerini bildirdi.

 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P