banner201

banner177

banner207

ASANSÖRLERDE ‘PEDAL BUTON’ DEVRİ

Asansör sektöründe çeyrek asırdır hizmetlerini sürdüren Uçak Asansör, koronavirüs salgını nedeniyle asansör butonlarını elle temas etmeden kullanabilme imkanı sunan pedal buton uygulamasını hayata geçirdi.

BURSA 28.10.2020, 16:42
ASANSÖRLERDE ‘PEDAL BUTON’ DEVRİ

Koronavirüs önlemleri kapsamında hijyen tedbirleri en üst düzeye çıkarılırken buna bağlı olarak gündelik alışkanlarımızda birçok firmanın geliştirdiği yeni ürün ve hizmetlerle birlikte değişiyor.

ÇEYREK ASIRDIR KESİNTİSİZ HİZMET

1997 yılından bu yana asansör sektöründe faaliyet gösteren Uçak Asansör, birçok yenilik ve öncü projelerle hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Çeyrek asırdır birçok önemli projeye imza atan, birçok kurumsal firmaya çözüm ortağı olan Uçak Asansör, birbirinden özel tasarımlı asansörler kabinlerinin yanı sıra montaj sonrasında da bakım ve onarım işlerini yapmaya devam ediyor.

ELLE BUTONA BASMA DEVRİ BİTİYOR

Her gün onlarca, yüzlerce kişinin kullandığı ortak olanlarda koronavirüs riskinin daha da arttığını ifade eden Uçak Asansör yetkilisi Melih Uçak, “Ortak kullanım alanlarından biri olan asansörler, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Asansör butonları da diğer ortak kullanım alanları gibi koronavirüs riskinin en yüksek olduğu alanlardan biri. Asansöre binerken parmaklarımızla butonlara basmak yerine mümkünse dirseğimizi kullanmak en sağlıklı yöntem olacaktır. Ancak alışkanlıklardan kolay vazgeçilemiyor. Bizler bu anlamda asansör butonlarına yeni bir bakış açısı getiren ve alışkanlarımızı değiştirecek ayakla basmalı pedal butonlarının satış ve montajını gerçekleştiriyoruz” dedi.

PEDAL BUTON HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Uçak Asansör’ün satış ve montajını gerçekleştirdiği pedal butonlar hakkında detaylı bilgiler paylaşan Uçak, “Geliştirilen pedal buton sistemi sadece koronavirüs salgınına karşı değil, aynı zamanda normal hayatımıza döndüğümüzde hayatımızı kolaylaştıracak bir uygulama. Suya ve darbeye dayanıklı bu sistem kuru kontak diye tabir ettiğimiz mekanizma ile çalışıyor.  Her kilodan insanın rahatlıkla kullanabileceği pedal buton sistemi 2 mm kalınlığında paslanmaz saçtan yapılıyor. Işıklı modülümüz ile birlikte görsel ve estetik olarak da asansörün ve tabiki binanın konforunu, kalitesini artıyor. Asansör çağırırken dışarıdan pedal sistemi mevcutken, asansörün içinde de gidilecek kata ayakla basmak mümkün.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P