banner177

banner193

Bakanlık Bursa için kesenin ağzını açtı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı da Bursa için kesinin ağızını açtı. Bursa il merkezi ve ilçelere yeni spor tesisleri kazandırılmasını öngören protokol Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ilçe belediye başkanları arasında imzalandı.

BURSA 21.11.2019, 12:32
Bakanlık Bursa için kesenin ağzını açtı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle Bursa’nın 36 noktasındaki spor projelerinin; tamamlanması, yenilenmesi ve yeni tesislerin kazandırılmasını öngören protokol Ankara’da düzenlenen törenle imzalandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen toplantıya Bursa protokolü âdetâ çıkarma yaptı. Bursa Valisi Yakup Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve ilçe belediye başkanları katıldı.

EN AZ 70 MİLYON LİRA

katıldığı toplantıda Bursa’ya 70 milyon TL’nin üzerinde bir yatırımın Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Bakanlık desteği ile yapılacak olması imzâ altına alındı. Merinos Stadyumu zemin yenilemesi, Atıcılar Futbol sahasının zemin yenilemesi, Vakıf Kent Parkı içindeki spor tesisleri, spor salonu ve kamp merkezi inşaatının tamamlanması, Kestel Alaçam Gençlik Kampı, Akçalar Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası, Mustafakemalpaşa Gençlik ve Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı gibi projeleri kapsayan protokol Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ilçe belediye başkanları arasında imzalandı. (İHA)

Yorumlar (1)
fatih uyğun 4 yıl önce
gürsu tokiyede bir saha yapmanızı bekliyorum ilgilenirseniz sevinirim
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P