banner177

banner193

BAŞARILI İL KOORDİNATÖRÜNDEN MÜTEVAZİ VEDA

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun Vali Yakup Canbolat’a veda ziyaretinde bulunarak görevine veda etti. Berksun koordinatörlüğünde onaylanan birçok proje ile Bursa’nın istihdam ve üretim hacmine ciddi katkı sağlanmıştı.

BURSA 13.10.2020, 12:20 13.10.2020, 12:39
BAŞARILI İL KOORDİNATÖRÜNDEN MÜTEVAZİ VEDA


Bursa’da 5 yıldır Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Bursa İl Koordinatörlüğü görevini başarıyla sürdüren Ömer Berksun görevine veda ettiğini Vali Yakup Canbolat’ı ziyaretinin ardından duyurdu.  Berksun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 5 yıllık Görev Sürem boyunca şahsıma ve İl Koordinatörlüğümüze desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Bursa Valimiz’e veda ziyareti gerçekleştirdik. Sayın Valimiz Yakup CANBOLAT’a saygı ve şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BİRÇOK ÖNEMLİ PROJEYE İMZA ATMIŞTI

TKDK’nın destekleriyle  Türkiye’de binlerce kişiye milyonlarca lira hibe dağıtılmaya devam ederken binlerce kişinin hayali de gerçeğe dönüşüyor. Bursa’da TKDK İl Koordinatörlüğünü 5 yıldır kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdüren Ömer Berksun’un, görev süresi boyunca Bursa bir çok önemli yatırıma sahne oldu. Hibe desteklerinden yararlanmak isteyen ve bilgi almak isteyen kişilerle birebir ilgilenmenin yanı sıra saha ziyaretleriyle Bursa’nın üretim ve istihdamına katkı sağlamayı kendine vazife edinen Berksun, görevine veda etti. 

Yorumlar (1)
İsmail 4 yıl önce
Çok değerli biri. Allah devletimizin her kurumuna hakkı hukuku adaleti gözeten canla başla çalışan böyle müdürler yöneticiler nasip etsin.
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P