banner177

banner193

BAŞKAN IŞIK’TAN KAHRAMAN İTFAİYECİLER İÇİN BEM-BİR-SEN’E TAZİYE ZİYARETİ 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, geçtiğimiz günlerde göreve giderken şehit düşen 4 itfaiye eri için Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

BURSA 19.01.2022, 22:04
BAŞKAN IŞIK’TAN KAHRAMAN İTFAİYECİLER İÇİN BEM-BİR-SEN’E TAZİYE ZİYARETİ 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım ve Gürsu Belediyesi sendika temsilcisi Yakup Pala ile birlikte, Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Erkan Ataman ve Yönetim Kurulu üyeleri; Muharrem Er, Yüksel Ünal, Ender Gül, Muhammed Börekçi’yi Bem-Bir-Sen’in yeni hizmet binasında ziyaret etti. Orhaneli’de yaşanan talihsiz olayda şehit düşen itfaiye erleri için, Bem-Bir-Sen’e taziyede bulunan Başkan Işık, “Göreve giderken geçirdikleri kaza sonucu vefat eden Bem-Bir-Sen üyesi itfaiyecilerimiz için Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Bem-Bir-Sen ile imzalanan sosyal denge sözleşmesine de değinen Başkan Işık, “Sendikacılık gönül işi, emeğin hakkını alması yönünde verilen bu mücadelenin kutsal bir yanı var. Bu anlamda arkadaşlarımızı, çalışanların haklarının korunması yönünde ortaya koydukları mücadele için tebrik ediyorum. Sayın Erkan Ataman ve yönetiminin, yeni başarılara imza atacakları çalışmaları gerçekleştirecekleri yeni binalarının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

BAŞKAN ATAMAN’DAN TEŞEKKÜR
Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman da, “Yaşanan talihsiz olayda 4 mesai arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Böylesine zorlu bir dönemde yanımızda olan ve memuruna her zaman sahip çıkan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a sosyal denge sözleşmesinde verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P