banner204

banner177

banner193

banner205

BBP, BURSA'NIN SORUNLARINI AKTAŞ İLE MASAYA YATIRDI

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ekrem Alfatlı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı  Şehr-i Emin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

BURSA 26.01.2021, 11:42 26.01.2021, 11:46
BBP, BURSA'NIN SORUNLARINI AKTAŞ İLE MASAYA YATIRDI

Alfatlı’ya MDK Üyesi Selahattin Çelt, MKYK Üyesi Kadir Taş, Bursa İl Başkanı Av. Haldun Filizli ve BBP İl Muhasibi Nail Artuç eşlik etti.
Alfatlı, Bursa’nın sorunları ve bunlara çözüm bulma adına Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum. Bursalı hemşerilerimizden bizlere de gelen talepleri ve istekleri Sayın Başkana ilettik. İlimizin sorunları ve çözümü konusunda Sayın başkanın ve ekibinin açık ve duyarlı olması da bizleri ayrıca memnun etmiştir.” dedi. Alfatlı, ayrıca  BBP Genel Başkanı Mustafa Destici‘ninde selamlarını iletti. Alfatlı konuşmasında,  “BBP’nin kuruluş ve misyonu gereği, ilk kurulduğu günden bu yana, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ayak izlerine basarak,  ülkemizin birlik ve beraberliği noktasında üstüne düşeni hakkıyla yerine getirmiştir. Bundan sonrada yerine getirmeye devam edecektir” dedi

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Aktaş, “Görüşmemizde sıcak gündeme dair istişare fırsatını bulduk. BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ve teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı, Alfatlı’nın Bursa esnafının ürettiği Bursa bıçağı hediye takdimi ve Aktaş’ın İl teşkilatına hediyesi ile son buldu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P