banner201

banner177

banner207

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALFATLI, ALPERENLERLE BULUŞTU

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile buluştu.

BURSA 09.05.2022, 15:03
BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALFATLI, ALPERENLERLE BULUŞTU

Alfatlı, "Başta Bursa ocak başkanımız ve tüm yönetim kurulu üyelerine milli ve yerli Alperen’ce duruşlarından ve verimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ocağımız Alperen Ocağı, partimiz şehit ebedi siyasi liderimiz Muhsin Başkanımızın kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisidir." dedi.  Alfatlı konuşmasına şöyle devam etti: "BBP olarak kurulduğumuz günden bu yana mazlumun yanında zalimin karşısındaki duruşumuz açık ve nettir .Son günlerde  Suriyeli sığınmacılar üzerinden ülkemizde yapılmak istenen provakasyon ve huzursuzluk herkesin malumudur. Suriyeli sığınmacılar geçici koruma statüsünde olduğu için kanunen de ülkelerinde can güvenliği sağlandığında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanlar geri gönderileceklerdir.Biz Türkiye Cumhuriyeti  sınırlarının gönül coğrafyamızdaki Adriyatikten Çin Seddine kadar tüm ülkeleri kapsayacak şekilde görüyoruz. O açıdan hem Ahıskalı kardeşlerimizin, hem Doğu Türkistanlı, Kırımlı hem de Afganistanlı, Kafkasyalı, Suriyeli Türkmen, kısaca yurtlarında zulüm görüp, sürgün edilen Türk soylu kardeşlerimizin işgal edilmiş topraklarının özgürlüklerine yeniden kavuşmasını arzu ediyor, bu konuda elimizden gelen ne varsa yapıyor , bunu bir KIZILELMA olarak görüyoruz .Daha bundan 100 sene evvel Türk hakimiyetindeki topraklarımızın büyüklüğü  22 milyon kilometrekare idi. Bu geniş ufku ve ideali anlayamayan denecek bir sözümüz de yoktur .Bugüne kadar tavrımız ve duruşumuz nettir.


Son dönemde  özellikle sığınmacılar konusu üzerinden toplumda huzursuzluk çıkarmaya çalışanları, biliyoruz, bu oyuna gelmeyeceğiz. Kahraman güvenlik güçlerimize güvenimiz tamdır. Gençlerimiz ile hem ocak hem de ülke ve dünya gündemi ile ilgili bilgi alışverişi ve sohbette bulunduk .Gençlerimizde 2023 seçimlerinde Hilalli Güllü amblemimizin TBMM'de güçlü bir şekilde temsil edileceği konusundaki heyecan ve kararlılık beni ziyadesi ile memnun etti . Varolsun Alperenlerimiz" Alperen Ocakları İl Başkanı Abdullah Yüceler’in Alfatlı‘ya Kuran’ı Kerim  ve Türk Bayrağı hediyesi ile toplantı sona erdi

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P