banner201

banner177

banner207

BBP İHH BURSA ŞUBESİNİ ZİYARET EDEREK FİLİSTİN'E YARDIM GÖNDERDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP), Bursa’da İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretten BBP’nin maddi ve manevi desteği İHH’ya iletilirken, İsrail’in saldırıları ve Filistin halkına yönelik yardımlar konuşuldu.

BURSA 18.05.2021, 11:54
BBP İHH BURSA ŞUBESİNİ ZİYARET EDEREK FİLİSTİN'E YARDIM GÖNDERDİ

BBP’nin gerçekleştirdiği ziyarete, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, BBP Bölge Müfettişi Salih Uçak, GİK Üyesi Hasan Uslu, BBP Bursa İl Başkanı Av. Haldun Filizli ve İl Başkan Yardımcısı Nail Artıuç yer aldı. Heyer,  İHH Bursa Şubesi  Başkanı  Hüseyin Kaptan ve Yönetim kurulu ‘nu ziyaret etti.

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Alfatlı, “Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti olan Büyük Birlik Partisi, kurulduğu günden bugüne, her zaman olduğu gibi, yanlış kimden gelirse karşısında, doğru kimden gelirse yanında olmaya devam ediyor. BBP olarak Filistinli kardeşlerimize maddi ve manevi desteklerimizi ilettik. Bu dönemde en önemli görevlerimiz arasında, kim ne kadar ne şekilde ve nasıl yapabiliyorsa yapsın bu mazlum coğrafyaya maddi yardımda bulunsun. Tüm Mazlum coğrafyalarda her şeyini ortaya koyarak güzel hizmetler yapan İHH yönetimini ve gönüllülerini yürekten kutluyorum, Rabbim onları ve güzel işler yapan herkesi, korusun ve var etsin inşallah.” dedi.

"İSRAİL DEVLET OLMA VASFINI UZUN ZAMANDIR YİTİRMİS, SİYONİST BİR İŞGALCİ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR”

Yaşanan gelişmeleri değerlendiren Alfatlı, “İsrail’in, Kudüs’te, Müslüman Filistin halkına uyguladığı, katliam boyutuna gelen baskı ve şiddet uzun zamandır devam ediyor. Mescid-i Aksa’ya ve orada bulunan Filistinlilere yapılan saldırı, son olarak İsrail’in Gazze’yi bombalamasıyla, -son bilgilere göre- 61 ’i çocuk 36 kadın olmak üzere 212 kişi şehit edilmiş ve bin 400’den fazla, masum, sivil Filistinli Müslüman yaralanmıştır. Kalleş saldırılar halen devam etmektedir. Bu son saldırılar da göstermiştir ki, Siyonist işgalci İsrail bir devlet değildir, devlet olma vasfını yitirmiştir. Filistin’in gerçek sahipleri masum Müslümanları katleden bir cinayet şebekesidir. Kalleş ve zalim bir terör örgütüdür. Bir gün bugüne kadar yaptıkları katliamların hesabını, elbet vereceklerdir. İşgal altında direnen çocuklarımız, annelerimiz, gençlerimiz, yaşlılarımız o kutsal beldeleri hayatları pahasına terk etmeyen, duruşları ile Cenneti alan o güzel insanlara da en kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum. Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak her daim Filistinli kardeşlerimizin ve Bağımsız Filistin davasının yanındayız. Yaşasın zalimler için cehennem!” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P