banner204

banner177

banner193

banner205

BBP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI BURSALI KADINLARLA BULUŞTU

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen “Kadın Buluşması” etkinliğinde Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin Bursalı kadınlarla bir araya geldi. Programa bir çok Sivil Toplu Kuruluşunun temsilcileri ve parti üyeleri katıldı.

BURSA 22.10.2022, 23:20 22.10.2022, 23:25
BBP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI BURSALI KADINLARLA BULUŞTU

Programda Büyük Birlik Partisi Bursa Kadın Kolları İl Başkanı Leyla Ünsal konuşmasında programa katılan tüm misafirlere katılımından dolayı teşekkür ederek tüm Bursalı kadınları Büyük Birlik Partisi’nde siyaset yapmaya davet etti.

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın seçimlere hazır olduğunu ifade eden İl Başkanı Av.Haldun Filizli ise şunları söyledi, “Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak kadın kollarımız, gençlik teşkilatımız, ilçe başkanlıklarımız ile bir bütün halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023 genel seçimlerinde partimiz cumhur ittifakının bileşeni olarak, kendi amblemi, kendi adı, kendi milletvekili adaylarımızla birlikte bu yarışın içerisinde olacağız. Bursa’da iki bölgeden en az birer milletvekili çıkararak partimizin mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlamak için üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz. Bunun için siz kıymetli Bursalı hanımefendilerin desteklerini istiyoruz.” 


Kadınların siyasette daha aktif ve etkin olması gerektiğini söyleyen Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin ise şunları ifade etti, 
"PKK'nın uzantısı olan partiyi Mecliste görmek istemiyoruz. O nedenle hepinizden hassaten rica ediyorum, doğru insanlara oy verelim, doğru insanlarla birlikte olalım. Kadınlarımız, siyasetin içinde olsun. Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman söyledik ve söylüyoruz, terörü, terör destekçilerini hiçbir zaman tasvip etmiyoruz, sonuna kadar onların karşısındayız. Bizim için önemli olan Türk varlığının bütünlüğüdür, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı ve bütünlüğüdür. PKK'nın uzantısı partinin ve bu partiye doğrudan ya da dolaylı destek veren tüm oluşumların karşısındayız, hep birlikte karşısında olmalıyız. Kandil'i ve PKK'yı destekleyen hiçbir tutum ve oluşum, Türk siyasetinde yer almamalıdır, desteklenmemelidir."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P