banner204

banner177

banner193

banner205

BEM-BİR-SEN BURSA ŞUBESİ YİNE ZİRVEDE

Ben-Bir-Sen Bursa şubesi, sahada verdiği özverili çalışmaların meyvesini almaya devam ediyor. Bursa Valiliği ve Çevre Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü tarafından yapılan yetki toplantısında, Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi bir kez daha yerel yönetimler hizmet kolunun Bursa’daki yetkili sendikası oldu.

BURSA 23.05.2021, 14:10 23.05.2021, 14:17
BEM-BİR-SEN BURSA ŞUBESİ YİNE ZİRVEDE

Bursa Valiliği ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde yapılan yetki tespit toplantısında Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi bir kez daha farkını ortaya koydu. 16’ıncı kez yerel yönetimler hizmet kolunun Bursa’daki yetkili sendikası olan Bem-Bir-Sen Bursa şubesi başarısını perçinledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ben-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Erkan Ataman, “Yetki tespit sonucuna göre; her yıl olduğu gibi bu yıl da diğer sendikalara büyük fark atarak yetkiyi kazanan büyük Bem-Bir-Sen ailemiz; milli, yerli ve manevi duruşuyla, sadece kendi hizmet kolunda değil, ulusal ve uluslararası arenada göstermiş olduğu faaliyetlerle de tüm dünyada adını duyurmuş bir sendikadır.” dedi.

“HİZMET ETMEYE, CANLA BAŞLA DEVAM EDİYORUZ”

Bem-Bir-Sen’in ezilen, mazlumun ve mağdurun da yanında yer alan, adete kendisiyle yarışan öncü ve güçlü bir sendika olduğunun altını çizen Başkan Ataman, “Yerel yönetim çalışanlarımızın sendikamıza olan teveccühü her geçen gün artarak devam etmektedir. Yetkili olduğumuz her dönem artan sorumluluğumuzun da farkında olarak hizmet etmeye, canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bizler bu manada çalışmalarımızı yürütürken sadece üyelerimizin değil yetkili sendika sıfatıyla, hangi sendikaya üye olursa olsun tüm çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini gözeten bir anlayışı benimsiyoruz. Üyelerimizden temsilcilerimize, şube yönetim kurulu ve başkanımıza kadar uzanan bir başarı hikayesidir bu” diye konuştu.

PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR

Başkan Ataman sözlerini şöyle tamamladı: “Bu manada başta genel başkanımız ve yönetim kurulu, olmak üzere; bizlere her türlü desteği vererek bu büyük başarının paydaşı olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.  Bursa'da kazanmış olduğumuz 16. yetki yılının hayırlara vesile olması ve tüm yerel yönetim çalışanlarımıza bol kazanımlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.”

Yorumlar (3)
Rıdvan 3 yıl önce
Başkan ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
Selim 3 yıl önce
Memurlar için ne yaptınız ? Onları da açıklayın. Ne kazanım sağladınız ? Koca bir hic
Ayhan 3 yıl önce
Başarılarınızın devamını dilerim Başkanım
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P