banner177

banner193

BİGWORKS EĞİTİMİ UÇAK ASANSÖR’ÜN HİZMET ÇITASINI YÜKSELTİYOR

Asansör sektöründe çeyrek asırdır hizmetlerini sürdüren Bursa başta olmak üzere çevre şehirlere ve yurtdışında önemli projelere imza atan Uçak Asansör, BigWorks iş birliği ile ‘Müşteriyi Anlama ve Temel İletişim’ eğitimi gerçekleştirdi.

BURSA 11.03.2021, 12:33 11.03.2021, 12:43
BİGWORKS EĞİTİMİ UÇAK ASANSÖR’ÜN HİZMET ÇITASINI YÜKSELTİYOR

Her alanda teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve asansör sektöründe hizmet çıtasını üst seviyeye çıkaran Uçak Asansör personel eğitimleriyle müşterilerine en iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

“HEDEFİMİZ DÜNYA MARKASI OLMAK”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Salih Uçak, tüm çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederken Uçak Asansör’ün dünya markası yapma hedefi doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini belirterek açıklamalarda bulundu.

“MÜŞTERİYİ ANLAMA EĞİTİMİ”

Büyük ilgiyle takip edilen eğitimi BigWorks firma yetkilisi Can Emir’in anlatımıyla gerçekleştirirken eğitimde; değişen müşteri profilleri ve temel iletişim konularında ele alındı. Uçak Asansör çalışanlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği eğitimde birçok önemli konu masaya yatırılırken, çalışanlar eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müşteri profilleri, kurumsal iletişim, iş hayatında karşılaşılan sorunlar eğitimde ön plana çıkan konu başlıkları olurken; BigWorks firma yetkilisi Can Emir çalışanların akıllarında kalan soru işaretlerine cevaplar aradı. Soru cevap şeklinde devam eden ve çeşitli interaktif oyunların da oynandığı eğitim Uçak Asansör yetkilileri tarafından tam not aldı. Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, “Eğitimlerimiz yıl boyu devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, Uçak Asansör Genel Müdürü Salim Uçak, Uçak Asansör Teknik Müdürü Elektrik Elektronik Makine Mühendisi Saim Uçak, İşletme Müdürü Engin Özalp, Arıza ve Bakım Müdürü Semih Ören, Denetim Müdürü Melih Uçak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Uçak Asansör personelleri katıldı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P