BİLEN PATENT İLE MARKALAŞMA, KAZANCA DÖNÜŞÜYOR

Bursa’nın yanı sıra İstanbul ve Konya’da bulunan ofisleriyle, markalaşma ve patent tescili konusunda yol gösterici konumunda bulunan Bilen Patent, geniş hizmet ağıyla çalıştığı firmaları bir adım öne çıkarıyor. 

BURSA 22.11.2021, 17:55 22.11.2021, 18:15
BİLEN PATENT İLE MARKALAŞMA, KAZANCA DÖNÜŞÜYOR

Markalaşma alanında, firmalara hem danışmanlık hem de patent tescili konusunda hizmet veren Bilen Patent, sektördeki 17 yıllık tecrübesiyle çalışmalarını sürdürüyor. ‘Başımıza İcat Çıkarın’ sloganıyla çıktığı yolda emin adımlarla yürüyen Bilen Patent, Univation markasıyla devlet destekleri ve inovasyon danışmanlığı hizmetleriyle de müşterilerine kılavuz oluyor. Türkiye’nin seçkin uzmanları arasında yer alan “Avrupa Patent”, “Patent” ve “Marka” vekillerini bünyesinde bulunduran Bilen Patent, müvekkillerinin Sınai Mülkiyet Haklarını korurken, geniş kapsamda verilen danışmanlık hizmetleriyle devlet desteklerinden faydalanmalarını sağlıyor.

GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET

Marka başvuruları hakkında dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler veren, Bilen Paten Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Tasarım Konseyi Başkanı Ömer Kocakuşak, “Marka başvurusu ön araştırmaların ve sınıfların belirlenmesi, öncelik hakları ve diğer hakların korunması adına önemli bir müracaat olduğu için mutlaka yurtiçi ve yurtdışı marka başvurusu konusunda uzman bir vekil aracılığı ile yapılmalıdır. Marka tescili ile taklitleri önlersiniz, rekabet gücünüzü artırırsınız, firma imajınızı ve ticaretinizi korursunuz, ilgili resmi izin belgelerini alabilirsiniz, devlet desteklerinden faydalanırsınız, markanızı lisanslayabilirsiniz ve tercih edilirsiniz. Bilen Patent olarak güvenilir ve hızlı başvuru süreçlerimizle kaliteli yurtiçi ve yurtdışı başvuru hizmeti sunmaktayız.” dedi.

300’E YAKIN AR-GE MERKEZİ

Türkiye’nin en çok patent başvurusu yapan 3’üncü firması konumunda bulunduklarını belirten Ömer Kocakuşak, 300’e yakın kurdukları Ar-Ge Merkezi ile yurt içi ve yurt dışında; marka, patent, endüstriyel tasarım, alan adı ve telif haklarına ilişkin araştırmadan tescile, rakip-teknoloji takibinden, mahkeme nezdinde temsile kadar, çok geniş bir alanda hizmet verdiklerini kaydetti. Turquality ve marka destek programlarında danışmanlık hizmeti verdikleri firmaların, hibe ve Ar-Ge, ihracat ve tanıtım harcamalarını devletten hibe olarak geri almasını sağladıklarını belirten Ömer Kocakuşak, Bursa, İstanbul ve Konya’da bulunan ofislerinde alanında uzman kadrolarıyla firmalara hizmet verdiklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P