banner177

banner193

BİLİMP UYGULAMASIYLA İŞLER KOLAYLAŞIYOR MAALİYET AZALIYOR

Teracity Yazılım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Akın, “Bilimp bütünleşik iç araçları ile tüm kullanıcılarımıza daha düşük satın alma maliyeti, daha az entegrasyon ihtiyacı, daha yüksek veri güvenliği sağlıyor.” dedi.

BURSA 14.10.2021, 17:29
BİLİMP UYGULAMASIYLA İŞLER KOLAYLAŞIYOR MAALİYET AZALIYOR

Türkiye’nin bilişim sektöründeki öncü firması Teracity Yazılım, yönetim bilgi sistemi, mobil uygulamalar, akıllı kent teknolojileri, yapay zeka ve derin öğrenme, yüz tespit, tanıma uzmanlık alanlarıyla kullanıcılarına yazılım çözümleri sunuyor. Teracity Yazılım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Akın, 2021 gündemizde kurumlarda kişisel veri güvenliğinin yapay zeka ve süreç yönetimi ile sürdürülebilir hale getirilmesi, uzaktan çalışma ve pandemi yönetimi, duygu analizi gibi konular yer aldı” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI E-BELEDİYE UYGULAMASI

Teracity'nin kentler için sunduğu çözümlerin odağında da “Dijital Yaşam” ve “Uçtan uca (bütünleşik) çözüm” kavramları yer almakta olduğunu ifade eden Akın, “TeraMIS belediye yönetim bilgi sistemi ürünümüz belediyelerin iş kapsamına giren her başlıkla ilgili geliştirdiğimiz 60’dan fazla modülden oluşuyor. E-Belediye ürünümüz ise Türkiye'nin en kapsamlı e-belediye uygulaması. Sadece borç ödeme uygulaması değil, evlendirme süreçlerinde sosyal yardıma, evcil hayvan sahiplenmeden ruhsat işlemlerine kadar birçok modül içeriyor. 30’dan fazla banka ile entegrasyon ve bir çok e-devlet uygulaması ile entegre. Uzaktan sayaç okuma sistemleri, el terminali uygulaması, ön ödemeli sayaç sistemleri gibi birçok sistemle de haberleşebilen bir yapımız var. Bursa Nilüfer Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Konya Selçuklu Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, İstanbul Bakırköy Belediyesi, İzmir Buca Belediyesi birlikte çalıştığımız ve dijital dönüşüm projelerini gerçekleştirdiğimiz kurumlardan bazıları.” İfadelerini kullandı.




BİLİMP İLE KARMAŞIKLIĞA SON



Teracity Arge Merkezi işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ve cezai yaptırımlardan kurtaracak yerli ve milli projesi Bilimp ile ilgili bilgiler veren Akın, “ Bilimp’in mottosu "Bütünleşik İş Araçları". Web tabanlı, sunucu veya bulut modeli ile çalışan, mobil uygulaması olan, panel çözümleri içeren, 20’den fazla iş aracı sunan bir yazılım. Görev ve proje yönetiminden, iç iletişim uygulamalarına, kişisel veri yönetiminden öneri sistemlerine insan kaynakları yönetiminden satış ve teklif yönetimine birçok iş aracı var. Bilimp teknolojisi ile özellikle üzerinde durduğumuz konulardan biri çok sayıda yazılım kullanmanın işleri karmaşık hale getirdiği, maliyetleri yükseltiyor olması ve sonuçta da hayatımızı kolaylaştırmasını beklediğimiz teknolojinin işimizi daha zor hale getirdiği gerçeği. Biz Bilimp’le bu karmaşa için bir çözüm vadediyoruz. “Çok sayıda yazılım yerine Bilimp kullanın” sloganımız. Bilimp bütünleşik iç araçları ile tüm kullanıcılarımıza daha düşük satın alma maliyeti, daha az entegrasyon ihtiyacı, daha yüksek veri güvenliği sağlıyor, mavi yaka dahil tüm çalışanlarına erişim imkanı sunuyor ve sürdürülebilir bir dijital omurga ve yapay zeka altlığı oluşturuyoruz.” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P