banner201

banner177

banner207

BODRUM’A DEĞER KATACAK PROJE LİK YAPI FARKIYLA TAMAMLANIYOR

Muğla’nın Bodrum ilçesine mimari yapısıyla değer katacak olan Turgutreis Yaşam Merkezi Projesi’nde Lik Yapı farkıyla sona yaklaşıldı. Yüzde 85’i tamamlanan projenin 2 ay içinde açılışının yapılması planlanıyor.  

BURSA 16.05.2021, 18:34
BODRUM’A DEĞER KATACAK PROJE LİK YAPI FARKIYLA TAMAMLANIYOR

(ÖMER KARAKAYA)

Bursa’nın öncü firması Lik Yapı İnşaat, Türkiye’nin farklı noktalarında yaptığı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. 2019 yılının son aylarında yapımı Lik Yapıya devredilen, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi Turgutreis Yaşam Merkezi’nde çalışmalar son sürat devam ederken, Lik Yapı farkıyla kısa sürede büyük bölümü bitirilen proje, açılış için gün sayıyor. 15 milyon liralık bütçesiyle, Bodrum’un değerine değer katacak olan Turgutreis Yaşam Merkezi projesinin, içerisinde çocuk oyun parkı, kent market, seyir terası, atölye ve dükkanlar yer alacak.

BODRUM’A LİK YAPI İMZASI

Bodrumun yeni cazibe merkezi olacak Turgutreis Yaşam Merkezi projesinde Bursalı bir firma olarak imzalarının bulunmasından dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını belirten Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt “Pandeminin gölgesinde geçen sürece rağmen böylesine devasa bir projeyi 1 yıl gibi kısa sürede bitirmenin haklı gurunu yaşıyoruz. Bodrum gibi ülkemizin ve dünyanın her yerinden turistlerin geldiği bölgeye Lik Yapı imzasıyla bir eser bırakmak bizleri oldukça mutlu etti. Projenin yüzde 85’ini tamamlamış durumdayız. İnşallah bir aksilik olmazsa proje 2 ay içinde açılışa hazır hale gelecek. Turgut Reis Yaşam Merkezi açıldıktan sonra tüm Türkiye’ye hatta tüm dünyaya örnek bir proje olacak. Böylesi büyük bir projede bizlere çalışma fırsatı veren başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Emin Madran ve Başkan Yardımcısı Deniz Yaşar'a ile çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P