banner177

banner193

BUMATECH’İN YILDIZI UVE OLDU

Bursa’da faaliyet gösteren Kal-Met Kalibrasyon, UVE markası altında ürettiği kalite kontrol test cihazları ile dünyanın dikkatini çekmeyi başardı. Her yıl katıldığı Bursa Makine Teknolojileri Fuarları’nda üretim ve faaliyet alanıyla fark oluşturan UVE, birçok ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi.

BURSA 20.12.2022, 10:28
BUMATECH’İN YILDIZI UVE OLDU

Bursa Makine Teknolojileri Fuarları (BUMATECH), makine imalat sektörünün kıtalararası önemli temsilcilerini bir araya getirdi.  14-17 Aralık’ta TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen fuara binlerce yerli yabancı ziyaretçi katılırken yerli üretici UVE; Unıversal Çekme Test Cihazları, Otomatik Tork Kalibratörleri başta olmak üzere kalite kontrol test cihazlarını fuarda sergiledi.

BURSA PROTOKOLÜ UVE’YE BAŞARILAR DİLEDİ

Kal-Met Kalibrasyon markası UVE, 3 gün boyunca önemli iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarda ürettiği kalite kontrol cihazları ile dikkatleri üzerine çeken UVE’nin standını Bursa protokolü de ziyaret etti. Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Tüyap Fuarlar Yapım AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve  beraberindeki heyet UVE’nin kalite kontrol cihazlarını yakından inceleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

UVE, GÜÇLÜ REFERANSLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Kal-Met Kalibrasyon sektörde 25 yılı geride bırakırken, UVE markasıyla üretilen ürünler Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında kullanılıyor. Bu kuruluşlar arasında; Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ), TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), Suudi Arabistan Meteoroloji Ensitüsü, Türk Standartları Ensitüsü Gebze Kampüsü, TÜBİTAK-MAM, TÜBİTAK UME yer alıyor. Bursa’nın iki büyük otomobil üretim fabrikası bünyesinde yerleşik laboratuvarlar ile de kalibrasyon hizmeti veriyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P