banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA AÇIKHAVA'DA UNUTULMAZ GECE

 Son zamanların popüler ismi Edis, Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalı sevenleri ile bir araya geldi. Anne ve babasının üniversite yıllarında Bursa’da tanıştığını dile getiren şarkıcı, Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

BURSA 11.05.2022, 09:41
BURSA AÇIKHAVA'DA UNUTULMAZ GECE

Edis, yaklaşık 4 aydır Amerika'da yürüttüğü müzik çalışmalarının ardından Türkiye Turnesi çerçevesinde vereceği konserlerde ilk durağı Bursa oldu.
''Hoş geldiniz gönül dostları, şeref verdiniz’ diyerek Bursalı hayranlarını selamlayan Edis, danslarıyla ve sahne performansıyla beğeni topladı.''


Şarkı aralarında seyirci ile sohbet eden ediş Bursa’nın kendisi için önemli olduğunu dile getirdi. Edis, ''Türkiye turnemizin ilk şehri Bursa oldu. Bize uğurlu geliyorsunuz her seferinde, hep bir şey geliyor başımıza sonrasında. Bursa’yı çok seviyorum. Annemle babamın tanışma şehridir Bursa. Üniversitede burada okurken benim oluş sürecim başlamış'' dedi.


Bursalı sevenlerinin açmış olduğu pankartı okuyan ünlü popçu; ''Ne yazıyor orada 'var olma sebebin olan Bursa’mıza hoş geldiniz. Siz var ya delisiniz. Çok güzel zaman geçireceğiz, iyi eğlenceler ''diyerek Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce hayranıyla birlikte şarkılarını seslendirdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P