banner201

banner177

banner193

BURSA'DA AİLE FACİASI: ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ, KARDEŞİNİ YARALADI

Bursa’da bir genç tartıştığı annesi ve üvey kardeşini bıçakladı. Anne olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi ise ağır yaralandı.

BURSA 12.02.2022, 10:33
BURSA'DA AİLE FACİASI: ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ, KARDEŞİNİ YARALADI

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, bir süre önce annesi ile üvey babası boşanan Muhammed Ergül (25) annesi Azime Akman (48) ve üvey kardeşi Merve Akman (13) ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Muhammed Ergül eline aldığı bıçakla annesinin boğazını keserek öldürürken, üvey kardeşini de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin geldiğini gören Ergül, eve kimsenin girmemesi için kapıyı kilitledi. Ardından evin penceresini yumruk ve kafa darbesiyle kırdı. Polislerin ikna etmesiyle teslim olan Ergül, olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Azime Akman’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, Merve Akman ise ağır yaralı olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Azime Akman’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Gözaltına alınan Muhammed Ergül sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, olay yerinde olmayan babanın da ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P