banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA'DA PES DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER: Korona unutuldu

Türkiye'de korona virüs vaka sayısı artmaya devam ederken, Bursa'da düzenlenen kadınlar matinesinde bir araya gelen yüzlerce maskesiz kadının mesafesiz görüntüsü dehşete düşürdü.

BURSA 28.07.2021, 12:28
BURSA'DA PES DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER: Korona unutuldu

Son dönemde yaşanan maske ve sosyal mesafe zafiyeti, aşı ihmali ve karşıtlığıyla birleşti. Aşılarını olmayan veya tamamlamayanların, Türkiye'de de AVM'ler ile sosyal ve kültürel mekanlara alınmaması konuşuluyor. Gençler arasında, aşı süreçlerini tamamlamayanların üniversitelere alınmaması da tartışılıyor. Tüm bunlar tartışılırken ünlü bir müzik grubunun Bursa'da bir mekanda düzenlediği kadınlar matinesine ait görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Müzisyenlerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımında, "Bursa Kadınlar Matinemizde, yine full'dük. 1000 kişilik mekanlar, bize yetmiyor. Kapıdan geri dönenler de, kusura bakmasın" şeklindeki ifadeleri de dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

Pistte üst üste adım atacak yer bırakmayan kadınların korona matinesinin görüntüleri sosyal medyada da tepkiye yol açtı. Binlerce öğrencinin eğitim öğretime başlamasına sayılı günler kala ortaya çıkan bu görüntüler, bu kadarına da pes dedirtti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin altına yorum yapan vatandaşlar, "Virüse inanmayanlar için evde kaldık, maske takmayanlar olduğu için evde kaldık, sokağa çıkma yasağına uymayanlar olduğu için evde kaldık, bu kendini bilmezler için tekrar evde kalamayız" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P