banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA'DA YABANCI UYRUKLU ŞAHISLAR KAÇAK GİRDİKLERİ SİTENİN SAKİNLERİNİ DARP ETTİ

İddiaya göre Bursa Mudanya'da bir siteye gelen 15 Suriye uyruklu şahıs zorla havuza girmek isteyince itiraz eden site sakinlerini darp etti.

BURSA 13.07.2022, 10:01
BURSA'DA YABANCI UYRUKLU ŞAHISLAR KAÇAK GİRDİKLERİ SİTENİN SAKİNLERİNİ DARP ETTİ

Söz konusu darp iddiası Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı ve Ayyıldız Hareketi Bursa İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

Olay sonrası karakolda ifade veren vatandaşlar Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığını arayarak destek istedi. Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Adem Şimşek ve parti üyeleri darp edilen vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretin ardından vatandaşlar yaşanan olayı sosyal medya üzerinden anlattı.

AYYILDIZ HAREKETİ VE ZAFER PARTİSİ OLAY YERİNDE

Darp olayı sonrası Zafer Partisi Bursa üyeleri ve Ayyıldız Hareketi Bursa gönüllüleri olayın gerçekleştiği sitede beklemeye başladı. Yapılan açıklamada "Bursa Ayyıldız Hareketi ve Zafer Partisi olarak olayın gerçekleştiği sitede beklemedeyiz .. Mağdur olan vatandaşlarımızın yanındayız..." denildi. 

HER YERDE ARANIYORLAR

Darp edilen site sakinleri Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne ifade verirken polis her yerde Suriyeli olduğu iddia edilen kaçakları arıyor.

"SİZ DE ZAFER PARTİSİNİ ARAYACAKSINIZ..."

Darp olayı sonrası Zafer Partisi tarafından bir paylaşımda bazı gazeteci ve basın kuruluşları hedef alındı. Paylaşımda "Sevgili Nevşin Mengü, Ruşen Çakır, Medyascope ve diğer fonlanmış medya taifesi.. Bugün Bursa'daki sitenin havuzuna girmek isteyenler yarın sizlerin evlerinize girmek isteyecekler ve siz de Zafer Partisini arayacaksınız..." ifadesi yer aldı.

İddialarla ilgili resmi kurumlardan henüz bir açıklama gelmedi...

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P