banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA'NIN TELEFON TAMİRCİSİ AYAĞINIZA GELİYOR

 Bursa’da her marka ve model cep telefonu için orijinal yedek parça garantili  servis hizmeti sunan İnfinity Phone Service, evde tamir hizmeti sunmaya başladı. Günlük hayatın vazgeçilmezi cep telefonlarının cam kırılması ve tüm sorunlarına çözüm sunan İnfinity Phone Service tüm arıza durumlarında evde, ofiste bulunduğunuz her yerde tüm telefon sorunlarına anında çözüm sunuyor.

BURSA 02.12.2020, 11:34
BURSA'NIN TELEFON TAMİRCİSİ AYAĞINIZA GELİYOR

Bursa’da genç girişimci Ebuzer Arslan’ın kurduğu İnfinity Phone Servis, telefon servisi hizmetinde yeni bir dönem başlattı.

EKRAN DEĞİŞİMİ

BATARYA DEĞİŞİMİ

ÖN VE ARKA CAM DEĞİŞİMİ

SIVI TEMASI

ANA KART ONARIMI

TÜM TEKNİK SORUNLAR

“KİŞİSEL VERİLERİN GİZLİLİĞİNE DİKKAT!”

Markanın kurucusu Ebuzer Arslan yaptığı açıklamada, “Hayatımızın vazgeçilmezi cep telefonları birçok özel bilgi içerirken kullanıcılar kişisel verilerin gizliği açısından güvenilir telefon tamircisi bulmakta zorlanıyor.  Bozulan veya arızalanan  telefonları mutlaka kurumsal yerlere veya güvendiğiniz kişilere teslim etmelisiniz. Artık cep telefonları en özel aracımız haline geldi. Güvenmediğiniz yere telefonunuzu  teslim etmeyin” dedi.

“SERVİSTEN SONRA İLK GÜNKİ GİBİ”

Yedek parça değişimi ve bakım onarım işlerinde birçok sıkıntı yaşanabildiğini aktaran Ebuzer Arslan, “Birçok kişi telefonunu tamir ettirdiğinde eskisi gibi olmadığı söylüyor. Gerek yapılan işçilik gerekse kullanılan malzemenin orijinal olmaması bu sorunları doğuyor. Biz tüm modellerimizde orijinal parça kullanıyoruz.  Kullanılan ekipmanlar ve teknisyen arkadaşlarımız alanında profesyonel kişilerden oluşuyor.” ifadelerini kullandı.

“KONUMUNUZA GELİYORUZ, SORUNU ÇÖZÜYORUZ”

“Pandemi nedeniyle kalabalık ortamlara girmek istemeyen tüm vatandaşlarımıza ve karantinada olan müşterilerimiz için evde servis hizmetini hayata geçirdik.  Müşterilerimizin memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Her durumda saat gözetmeksizin bizleri arayabilirler. Arızaya göre evde tamir veya telefonu teslim alıp evlerine kadar yeniden teslim ediyoruz. Bir telefon kadar uzaktayız.”

Yorumlar (3)
Serkan çınar 3 yıl önce
Çok iyimiş zaten telefonu güvenilir bi yere vermezsen bütün özelin internete düşebilir görüyoruz neler nler
rıfat 3 yıl önce
telefonum arızalı görüşmek istiyorum 05378445816
Arif kurulay 3 yıl önce
Telefon numarası alablirmiyim evde hizmet icin
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P