BURSA POMEM PARKURU, BURSA POLİSLİK PARKURU HAZIRLIK KURSU... POLİS, BEKÇİ NASIL OLUNUR ?

Bursa POMEM parkuru. Bursa polis parkuru kursları, Bursa bekçi parkuru, Bursa BESYO kursları, Bursa polislik kursları. Bursa'da polis adayları için eğitim veren yerler. Detaylar haberimizde... Bursa’da beden eğitim öğretmeni Rıdvan Karadağ, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yüzlerce genci polislik sınavlarına hazırlıyor. Antrenör Rıdvan Karadağ, polislik sınavlarının oldukça zorlu olduğuna dikkat çektiği açıklamasında kapsamlı bir hazırlık yapmadan sınavları geçmenin neredeyse mümkün olmadığının altını çizdi ve detaylı bilgiler paylaştı. Sizde kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. İletişim 0554 316 49 96

BURSA 05.01.2021, 09:39 05.01.2021, 21:56
BURSA POMEM PARKURU, BURSA POLİSLİK PARKURU HAZIRLIK KURSU... POLİS, BEKÇİ NASIL OLUNUR ?

TÜM DETAYLARI RIDVAN KARADAĞ ANLATTI... VİDEOYU İZLE 


POMEM yani Polis Meslek Eğitim Merkezleri her yıl bünyesine binlerce polis adayı ekliyor. 3 aşamadan oluşan POMEM başvurusu ön sağlık kontrolü, fiziki yeterlilik ve mülakat sınavından oluşuyor.

“HİÇ SPOR YAPMAYAN GENÇLER DAHİ ÖZENLE YETİŞTİRİLİYOR”

Polis akademisinin beceri koordinasyon sınavına Bursa’da Rıdvan Karadağ öncülüğünde yüzlerce genç hazırlanıyor. Hayatında hiç spor yapmamış kişileri bile burada en temelden eğittiklerini anlatan Karadağ, “Önce kuvvetsiz olan vücudu çalışmalara adapte etmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Daha sonra beceri koordinasyon parkurlarına teknik ve kondisyon anlamında bilgilerimizi gençlerimize aktarıyoruz.”

“Erkeklerde boyun en az 1 metre 67 santimetre olması gerekiyor. Kadınlarda boyun 1 metre 62 santimetre olması gerekiyor.Boy sınırının altında kalan adaylar doğrudan eleniyor. Mülakatlara giremiyorlar. Ön sağlığı geçen aday spor mülakatına girmeye hak kazanıyor.

“Spor mülakatında beceri koordinasyon parkurunu erkekler en az 48 saniyede, kadınlar 50 saniyede bitirmesi gerekiyor. “

KPSS  VE TYT’DEN GEÇERLİ PUAN ALMAK ŞART

Öncelikle en az lise mezunu olma şartı bulunuyor. Ön lisans ve lisan mezunu arkadaşlarımız KPSS’den yeterli puan aldıkları takdirde başvuruda bulanabiliyorlar. KPSS’den ön lisans mezunlarının en az 65 puan, lisans mezunlarının ise 60 puan alması gerekiyor. Lise mezunu olan arkadaşların ise TYT’den en az 250 ham puan alması şartı bulunuyor. Bu kriterleri sağlayan adaylarımız polis olmayı düşünürlerse ilan tarihi açıklandığı andan itibaren başvurularını gerçekleştirebilirler.” ifadelerini kullandı.

Bursa'da polis ve bekçi olmak isteyenlerin Bursa polis parkuru kursları, Bursa POMEM parkuru, Bursa bekçi parkuru ve Bursa BESYO parkurlarının yer aldığı spor salonu ve tesislerde eğitim alarak bir adım önde olduklarını aktardı. 

BURSA POMEM PARKUR RESMİ İNSTAGRAM ADRESİ 

https://www.instagram.com/bursapomemparkr/

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P