banner177

banner193

Bursa Ülkü Ocakları’ndan Merinos’ta ücretsiz çocuk şenliği

Bursa Ülkü Ocaklar Çocuk Şenliği Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı. Çok sayıda veli ve çocuğun büyük ilgi gösterdiği şenlikte Ülkü Ocakları’nın kurduğu ücretsiz eğlence alanlarında çocuklar doyasıya eğlenirken, aileler ise etkinliklerin ücretsiz olmasını büyük bir memnuniyetle karşıladı.

BURSA 18.01.2020, 16:12 18.01.2020, 17:10
Bursa Ülkü Ocakları’ndan Merinos’ta ücretsiz çocuk şenliği

TÜM FOTOĞRAFLARI BURAYA TIKLAYARAK GÖREBİLİRSİNİZ 

https://www.facebook.com/BursaHaberdar/posts/1493199347523576

Özel Haber : Sercan Güler 

Ülkü Ocaklarının her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çocuk Şenliği etkinlikleri Merinos AKMM’de kapılarını açtı. Okulların tatile girmesiyle birlikte hafta sonu etkinliğini Ülkü Ocakları Çocuk Şenliği’nde geçirmek isteyen aileler yarında Merinos’u ziyaret edebilecek.

Bursa Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili İsmail Tozman etkinlik ile ilgili Bursa Haberdar Gazetesi’ne açıklamalarda bulunurken,  “Hayalimiz, hedefimiz, kültürümüzün bir parçası olan unutulmuş sokak oyunlarını burada çocuklarla buluşturmaktı.  Çocukların internet bağımlığına dikkat çekmek ve onları sokak oyunlarıyla tanıştırmak adına Bursa Ülkü Ocakları bu etkinliğe imza attı. Sömestır tatilinde çocuklara ücretsiz verdiğimiz etkinliklerle çok önemli bir konuya dikkati çekerek onların eğlenirken öğrenmelerine vesile olduk.   Bir tarafta teknolojik oyun parkları varken diğer tarafta ise geleneksel unutulmuş sokak oyunlar var. Çocukların geçmiş zamanlarda oynanan sokak oyunlarına olan ilgisinin azalması ve teknolojiye bağımlı hale gelmeleri çok kez gündeme geldi. Ancak uygulama aşamasına geçilemedi. Bursa Ülkü Ocakları olarak düzenlediğimiz etkinlikle ilk kez bunu hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkesi buraya bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P