banner177

banner193

BURSA'YA SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Bursa için 29 Nisan 2022 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa’da haftanın son iş gününde termometreler 23 dereceye kadar tırmanırken parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim. Öte yandan meteoroloji bayramda ise Bursa’da yağış geçişleri görüleceği uyarısını yaptı.

BURSA 29.04.2022, 09:04
BURSA'YA SAĞANAK UYARISI

Bursa’da nisan ayının son günlerinde etkili olan sıcaklık bugün de devam ederken Meteoroloji’den hafta sonu ve bayram için flaş uyarı geldi.

Bursa’da nisan ayının son cuma gününde termometreler sabah saatlerinde en düşük 9 dereceyi gösterirken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye başladı.

Öğle saatlerine kadar ısınan Bursa genelinde termometreler parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 23 dereceye kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerinde düşüşe geçen sıcaklık 20 derecenin altına gerilerken, gece saatlerinde 13 dereceye kadar düşüyor.

RAMAZAN BAYRAMINDA AREFE GÜNÜ HAVA NASIL?

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde termometreler hafta sonu ve bayramda 20 derece civarındaki seyrini sürdürürken, bayram arefesi ve bayramın ilk 2 günü için flaş yapış uyarısı geldi.

Yarın için (CUMARTESİ) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde 9 dereceye kadar düşen sıcaklıklar gün içerisinde sağanak yağış geçişleri ile birlikte 21 dereceye kadar tırmanıyor. Bursa Hakimiyet'in haberine göre, yağış geçişi gün içerisinde çok şiddetli olmasa da gün boyu büyüdün göstermeye devam edecek.

Bayramın arefe günü (PAZAR) günü için Bursa’da devam etmesi beklenen sağanak yağış gün içerisinde gökgürültülü şekilde yer yer etkili olurken, termometreler ise en yüksek 22 derece olacak.

BURSA’DA BAYRAMDA HAVA NASIL?

Bayramın ilk günü (PAZARTESİ) yağış Bursa’da devam edecek. Sabah saatlerinde 9 derece olarak ölçülen en düşük sıcaklık, gün içerisinde yağışla birlikte 23 dereceye kadar yükseliyor.

Bayramın ikinci gününde de Bursalıları gökgürültülü sağanak yağışın yer yer etkili olduğu bir gün beklerken termometreler gün içerisinde en yüksek 19 derece olacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P