BURSA’DA ERKEKLERE ÖZEL GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Bursa Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda erkeklere özel MD Beauty Beyfend’ys hizmete açıldı.  Güzellik ve estetik alanında hizmetlerini sürdüren MD Beauty erkeklere özel yeni şubesinde; kadınların sıklıkla tercih ettiği lazer epilasyon, hydrafacial, bölgesel incelme, cilt ve leke tedavileri, dolgu-botoks prp-mezoterapi, çatlak, selülit, tırnak ve cilt bakımı birçok işlem erkeklere özel merkezde artık uygulanabilecek.  

BURSA 14.12.2022, 15:00 14.12.2022, 16:15
BURSA’DA ERKEKLERE ÖZEL GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Mehmet Demiröz'ün kurduğu MD Beauty, Bursa ve Eskişehir’de toplam 4 şubesiyle hizmetlerini sürdürüyor.  Bursa’da güzellik ve estetik alanında ilk şubesini 2021 yılında hayata geçiren MD Beauty kısa zamanda yakaladığı başarılı ive ile şube sayısını ve hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

MD Beauty kurucusu Mehmet Demiröz, MD Beauty’nin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdiği açıklamasında Bursa’da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda hizmete giren  MD Beauty Beyfend’ys erkek güzellik merkezi ile ilgili bilgiler paylaştı.

ERKEKLERE ÖZEL MERKEZDE BİRÇOK TEDAVİ UYGULANIYOR

“Sağlığınız kadar güzelliğinizi de önemsiyoruz” mottosuyla hizmet verdiklerini altını çizen Demiröz, “Eskişehir ve Bursa’da 4 şubemizle hizmetlerimize devam ediyoruz. Bursa’da olduğu gibi tüm Türkiye’de erkeklerin sağlık ve güzellik alanında gidebileceği merkezlere ihtiyacı vardı. Kadınlara uygulanan tüm işlemleri erkeklere özel MD Beauty FSM şubesinde uyguluyoruz. Bu uygulamalar arasında; lazer epilasyon, hydrafacial, bölgesel incelme, cilt ve leke tedavileri, dolgu-botoks prp-mezoterapi, çatlak ve selülit tedavileri, tırnak bakımı cilt bakım gibi tedaviler yer alıyor.

ERKEKLERİN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ İŞLEM LAZER EPİLASYON

Erkeklerin şu anda en çok lazer işlemini tercih ettiğini ifade eden Demiröz, “Genel anlamda baktığımızda erkeklerin istekleriyle kadınların istekleri arasında çok büyük benzerlikler var ancak erkekler şuanda yoğunlukla bölgesel lazer uygulamasına talep gösteriyorlar. Lazer uygulamamızda tüm kıl köklerinde etkili olan diyot buz lazer kullanıyoruz. Erkeklerde 4-6 seans, Kadınlarda 6-8 seans arasında kıl yoğunluğunda yüzde 85-90 azalma garantisi veriyoruz. Dört mevsim rahatlıkla uygulanabilen lazer epilasyon uygulamamızda; acı, ağrı, yanma riski yoktur. Sağlık Bakanlığı onaylı cihazlarımızın sağlık açısından hiçbir zararı yoktur.” ifadelerini kullandı.

“BİRÇOK ŞEHİRDEN ‘MD BEAUTY’ İSİM HAKKI İÇİN TALEPLER GELİYOR”

MD Beauty markasını 2021 yılında kurduklarını aktaran ve kısa zamanda 4 şubeye ulaşarak hizmet ağını büyüttüklerini aktaran Demiröz, “Danışan memnuniyeti her zaman en ön planda tutarak hizmet verdik.  Yakın zamanda şube sayımızı artırmayı planlıyoruz. MD Beauty bir buçuk yıl gibi bir sürede yakaladığı başarıyla birlikte isim hakkı satın alma tekliflerinin geldiğini aktaran Demiröz, “İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Mardin başta olmak üzere birçok farklı bölgeden isim hakkı talepleri oldu. İlerleyen süreçlerde gelen teklifleri değerlendirerek MD Beauty markasını Türkiye çapında hizmet veren bir kurum haline gelmeyi hedefliyoruz. Burada sadece şube sayımızı değil hizmet çeşitliğimizi de artırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

MD Beauty; Origami Flat İş Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda MD Beauty, MD Beauty Beyfend’ys ve Eskişehir Hoşduniye şubesiyle toplamda 4 noktada hizmet veriyor.

Yorumlar (1)
ALPASLAN YILMAZ 8 ay önce
MAZİSİ TEMİZMİ
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P