banner177

banner193

BURSALILAR DİKKAT: KAR GERİ GELİYOR

Meteoroloji Bursa için 17 Mart 2022 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Açıklanma berilere göre sabah saatlerinde karla karışık hafif yağmur yüzünü gösterirken, termometreler gün içerisinde yer yer devam eden yağış geçişleri ile birlikte en yüksek 8-9 dereceyi görecek.

BURSA 17.03.2022, 11:12
BURSALILAR DİKKAT: KAR GERİ GELİYOR

Haftanın dördüncü iş gününde sabah saatlerinde 4-5 derecelik hava sıcaklığı ile birlikte hafif ve yer yer karla karışık yağış geçişleri görüldü.

Öğle saatlerinden 8-9 dereceye kadar tırmanan hava sıcaklığı ile birlikte yağış geçişleri Bursa genelinde yüzünü gösteriyor.

Akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçen termometreler ile birlikte hafif şekilde görülecek karla karışık sağanak yağış etkili olacak.

KAR YENİDEN BAŞLIYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre kar yağışı YARINDAN itibaren etkili olmaya başlarken, hava sıcaklığı da hafta sonuna kadar düşüşte olacak.

Yarın için (CUMA) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük 0 dereceye kadar gerileyen hava sıcaklığı, gün içinde yüzünü gösterecek kar yağışıyla birlikte düşüşe geçerken, en yüksek sıcaklık 6 derece olarak ölçülüyor.

CUMARTESİ günü kar yağışının etkisiyle birlikte hava sıcaklığında büyük düşüş yaşanırken, termometreler sabah saatlerinde eksi 7 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde ise en yüksek 4 derece olacak.

PAZAR günü için de kar yağışının devam edeceğini bildiren meteoroloji, en düşük sıcaklığın sabah saatlerinde eksi 4 olmasını öngörürken, gün içerisinde ise en yüksek sıcaklığın 6 derece olarak ölçüleceğini bildirdi.

Yeni haftanın ilk gününde de (PAZARTESİ) kar yağışı geçişlerinin devam edeceği uyarısı yapılırken, termometrelerin en düşük 1, en yüksek ise 5 derece seviyelerinde olacağı bildirildi.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK VE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ (17 MART 2022)

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P